📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
To w kosmosie jest gdzieś druga Polska ? Może nie o brzoze, ale wkońcu oni bardziej rozwinięci wiec o WTF haczą
WTF WTC heh
-Sheldon Cooper
WTF WTC heh
— Fryderyk Nietzsche
Bardzo chciałeś, ale się zesrałeś.
Nie gadaj, tak się uśmiałem, że jakieś ciała obce wpadły mi do kawy
To nie ma juz nic lepszego do wrzucenia tylko trzeba na Sadola bajki dla przedszkolaków wrzucać
@bravocośtam Taki jestem duży! Oglądam filmy od szesnastu lat, a nie jakieś tam bajki dla przedszkolaków. Bo to, to tylko oglądają dzieciaki jakieś..
Miotła@ Przepraszam, ale dałem Tobie piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów