📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie domyślili się czemu Patyk Słejzi i 50 Grey ćwiczyli to w wodzie? Ehh, niech poćwiczą to nad jakimś urwiskiem.
Podłóż ktoś audio z tego youtube.com/watch?v=kePWljTpXuI
bo brzydka była
Niech te amerykańskie kaszaloty najpierw trochę schudną, bo na razie to próby naśladowania tej sceny bardziej przypominają rwanie ciężarowców w wadze superciężkiej.
Skoro padła i się śmieje to pewnie libacja już była ale za to kac będzie podwójnie bolesny
To jest ten piękny moment w początkowych fazach związku. Jesteście zakochani, ruchacie się w każdym miejscu w domu oraz odpierdalacie takie różne wygibasy jak na filmie i wszystko jest ok, super no i przecież nic sie nie stało.
Po upływie dajmy na to - roku.
Koleś dostanie wyrzut - a pamiętasz jak mną jebnąłeś? nie masz siły? a może to ja jestem gruba? tak jestem gruba? powiedz to kurwa! Tak w ogóle to po co ty to nagrywałeś? dlaczego chciałeś to zrobić ile ty masz lat!
P.S ze złamanym kręgosłupem na pewno od niego... nie odejdzie
Po upływie dajmy na to - roku.
Koleś dostanie wyrzut - a pamiętasz jak mną jebnąłeś? nie masz siły? a może to ja jestem gruba? tak jestem gruba? powiedz to kurwa! Tak w ogóle to po co ty to nagrywałeś? dlaczego chciałeś to zrobić ile ty masz lat!
P.S ze złamanym kręgosłupem na pewno od niego... nie odejdzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów