Wiele Europejek jako pierwsze powiedziało „uchodźcy mile widziani”. Ciesz się nową wolnością!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Nawet milion takich debili jak Ty nie ma żadnej mocy sprawczej bo jesteście przegrywami 😏
wrzuciłem screen gdzie są biali ale jak wiem dla Ciebie to czarni w chuj 🙂 a z tym Egiptem to znwou wyszło jaki z Ciebie znawca czarnych pał wiesz co i gdzie 🤣 pewnie nie raz korzystałes 😀
A teraz przyjdzie pazuzu i pokaże wujciowi sztuczkę
Pazuzu będzie artystą, śpiewać nie umie, grać też nie, ale już ma najebane we łbie
turor napisał/a:
A teraz przyjdzie pazuzu i pokaże wujciowi sztuczkę
Pazuzu będzie artystą, śpiewać nie umie, grać też nie, ale już ma najebane we łbie
Piłes nie pisz nawet nie wiem czy to miało być śmieszne, mądre czy jakie ? nawet sie nic nie rymuje idź spać dzieciaku
pazuzu napisał/a:
Piłes nie pisz nawet nie wiem czy to miało być śmieszne, mądre czy jakie ? nawet sie nic nie rymuje idź spać dzieciaku
To potwierdza, ze jesteś debilem
Te brytyjki za małolata ruchają się z ciapatymi w corner shopach za paczkę fajek, a później dorastają i są w szoku że każdy inny łącznie z taksówkarzem też chce je zaruchać. Co do taksówkarzy miałem w szkole taką grubą brytyjkę którą codziennie ten sam ciapaty podwoził pod szkołę, jak się później okazało wygadała się koleżance że ją rucha, ale tylko w dupę bo chce być jeszcze dziewicą
Tak chętnie protestowali, chcieli mieć tanią siłę roboczą, tylko bez bata nie zagnasz brudasa do roboty. Wcale mi ich, kurwa, nie jest szkoda.
Też nie lepsza, NIAMH ILLIF
MarcinHolmes napisał/a:
Też nie lepsza, NIAMH ILLIF
Też zwróciłem na to uwagę, nawet ładna, ale nazywa się jakoś tak nie brytyjsko
Do grubych nie idą wiec może są ciapaci, czarni i natarczywi ale pinda się skarży bo jest ujemną atencjuszką.
6'10", trust fund i by powiedziała że oczywiście.
6'10", trust fund i by powiedziała że oczywiście.
Raj kobiet nie to co w Polsce hłahłahła 💩
Velture napisał/a:
Srali a nie biali. No ale dla ciebie bez różnicy
Może podejdziesz bliżej i sprawdzisz? A nie, czekaj.
taki materiał nagrywają i akurat małpice do laski wysyłają? ahh ta ironia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów