Wiele Europejek jako pierwsze powiedziało „uchodźcy mile widziani”. Ciesz się nową wolnością!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Historyjka o próbie gwałtu i rzekomej ucieczce naciągana, jak stringi na dupsko otyłej lochy. Zaczepy czarnuchów prawdopodobnie ustawione (choć napewno się zdarzają, ale nie tak często), czyli klasyczne koloryzowanie tego typu dokumentów...
Z drugiej strony, w pewnym sensie nawet zazdroszczę tym białym Brytyjkom. Nie obraził bym się, gdyby mnie jakaś puszysta samica napastowała w ciemnej ulicy, buahahah...
Połowa z tych kolesi była białych. Poza tym nawet w Polsce jak samotna ładna dziewczyna idzie w nocy w okolicach klubów to też pijane typki zaczepiaja
Srali a nie biali. No ale dla ciebie bez różnicy
Srali a nie biali. No ale dla ciebie bez różnicy
Oczy i mózg tez Ci amputowali ?? tych pierwszych 3 podaczas wywiadu , jeden czarny, jeden biały a jeden chuj wie. I potem Ci od tenisa to kurwa jacy byli ?
Wiem że czarni może Cie kiedyś wydymali i masz traume ale kurwa trzeba być obiektywnym jak widać białych to widać i nie pierdol głupot.
Oczy i mózg tez Ci amputowali ?? tych pierwszych 3 podaczas wywiadu , jeden czarny, jeden biały a jeden chuj wie. I potem Ci od tenisa to kurwa jacy byli ?
Wiem że czarni może Cie kiedyś wydymali i masz traume ale kurwa trzeba być obiektywnym jak widać białych to widać i nie pierdol głupot.
To wszystko tu jest beżowe drogi kolego.
Zresztą ch* z tym dzikus jest dzikus, może być jasny a i tak po przecięciu w środku jest różowy...
Z całego nagrania wyłuskałeś 3 najjaśniejszych inżynierów i pierdolisz jacy to oni są biali. Znowu wjeżdżasz tu ze swoimi negro fantazjami i próbujesz robić wariata z osób niepodzielających twojego fetyszu.
Swoją drogą podrywać Brytyjki to już ociera się o desperację, nawet ze strony brudasów
Z całego nagrania wyłuskałeś 3 najjaśniejszych inżynierów i pierdolisz jacy to oni są biali. Znowu wjeżdżasz tu ze swoimi negro fantazjami i próbujesz robić wariata z osób niepodzielających twojego fetyszu.
Swoją drogą podrywać Brytyjki to już ociera się o desperację, nawet ze strony brudasów
Kolejny idiota co nawet nie umie czytać ze zrozumieniem u was to chyba rodzinne, napisałem ze połowa to biali a nie że sami biali.
I to ty kolego znowu piszesz o negrofantazjach, coś musi być na rzeczy skoro ciągle o tym myślisz
Zresztą co to w ogóle za material na sadola ? że ładną laskę podrywają pijani faceci, biali, czarni, ciapaci , o kurwa sensacja roku.
Kolejny idiota co nawet nie umie czytać ze zrozumieniem u was to chyba rodzinne, napisałem ze połowa to biali a nie że sami biali.
I to ty kolego znowu piszesz o negrofantazjach, coś musi być na rzeczy skoro ciągle o tym myślisz
Zresztą co to w ogóle za material na sadola ? że ładną laskę podrywają pijani faceci, biali, czarni, ciapaci , o kurwa sensacja roku.
Ile osób musi ci powiedzieć, że jesteś debilem?
10, 100 czy 1000?
Wydawało mi się, że jesteś zjebany umysłowo, ale rozwiałeś już moje wątpliwości. Pierdolisz o czytaniu ze zrozumieniem, a sam mongole nie widzisz co napisałeś. Gdzie ty na tym nagraniu widzisz białych facetów?
Może uruchom zrzutkę na wczasy w Egipcie to dorzucę ci żebyś w końcu pojechał i opierdolił te czarne pęto na miejscu zamiast tu skrycie fantazjować.
Ile osób musi ci powiedzieć, że jesteś debilem?
10, 100 czy 1000?
Nawet milion takich debili jak Ty nie ma żadnej mocy sprawczej bo jesteście przegrywami 😏
Wydawało mi się, że jesteś zjebany umysłowo, ale rozwiałeś już moje wątpliwości. Pierdolisz o czytaniu ze zrozumieniem, a sam mongole nie widzisz co napisałeś. Gdzie ty na tym nagraniu widzisz białych facetów?
Może uruchom zrzutkę na wczasy w Egipcie to dorzucę ci żebyś w końcu pojechał i opierdolił te czarne pęto na miejscu zamiast tu skrycie fantazjować.
wrzuciłem screen gdzie są biali ale jak wiem dla Ciebie to czarni w chuj 🙂 a z tym Egiptem to znwou wyszło jaki z Ciebie znawca czarnych pał wiesz co i gdzie 🤣 pewnie nie raz korzystałes 😀
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów