Chińczycy ciągle mnie zaskakują.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czytając komentarze wnioskuję, że tu drugi kwejk się z sadistica robi
Cent coś ty odjebał z dymitrem?
Cent coś ty odjebał z dymitrem?
ludzie sa jednak pojebani
Ej niech ktoś coś zrobi z tymi ciotami co im sadyzm na SADISTICU przeszkadza... no ja pierdole bo nie wytrzymam. Najdzie się tej hołoty z kwejka jutuba gdzie na wszystko jest niemal cenzura i potem psują przyjemność z oglądania tego co tu stanowi priorytet - SADYZMU!!!
No i byka made in china szlag trafił
w następnym biegu byk vs ochotnik
wojas30 napisał/a:
Ej niech ktoś coś zrobi z tymi ciotami co im sadyzm na SADISTICU przeszkadza... no ja pie**ole bo nie wytrzymam. Najdzie się tej hołoty z kwejka jutuba gdzie na wszystko jest niemal cenzura i potem psują przyjemność z oglądania tego co tu stanowi priorytet - SADYZMU!!!
Słuchaj no, fra...szanowny kolego. Jakby to były 2 wolno żyjące np. bawoły na sawannie to miałbym bekę nieziemską. A tutaj stado kitajców skazuje na śmierć jednego z nich w nierównej walce. Wkurwia mnie dodatkowo to, że połowo świata to taki żółty smród, który nie widzi w czymś takim nic złego, a to nie wróży zbyt dobrze dla nas. Oby wybuchła wojna miedzy Chinami a Indiami.
Bez sensu, zabijać zwierzę, żeby jebły się głowami. Nienajgorszy efekt, ale znacznie lepiej by wyglądało, jakby te wszystkie kitajce się tak jebły, skutek też podobny a i szkoda mniej, bo to świadome zwierzęta, nie to co bogu ducha winny byk.
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Słuchaj no, fra...szanowny kolego. Jakby to były 2 wolno żyjące np. bawoły na sawannie to miałbym bekę nieziemską. A tutaj stado kitajców skazuje na śmierć jednego z nich w nierównej walce. Wkurwia mnie dodatkowo to, że połowo świata to taki żółty smród, który nie widzi w czymś takim nic złego, a to nie wróży zbyt dobrze dla nas. Oby wybuchła wojna miedzy Chinami a Indiami.
Zacytował bym Ci fragment z Wikipedii wyjaśniającego pojęcie Sadyzm od którego to pochodzi nazwa tegoż portalu (sadistic - przymiotnik w j. ang. = sadystyczny) ale co to da. I tak tacy jak ty będą narzekać że to zachowanie jest niedobre, niehumanitarne etc.
Nie wnikam jakie kto ma poglądy bo mnie one jebią. Nikogo nie będę nawracał. A jak uważasz że filmy z Sadistica cię przerastają to wróć na tego swojego Kwejka i przestań pierdolić. Póki co ja sobie pofapuję przy filmiku z dwoma rozpierdalającymi się bawołami. Sija.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów