📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ku uciesze Sadoli, chłop niepotrzebnie uniósł swe poturbowane ciało. Nie sposób było odwrócić uwagę byka, który miał już sprecyzowany plan działania...
"chyba ktoś tu ma dzisiaj pecha"
No my wszyscy bo żeby to oglądnąć pół dnia idzie się jebać.
No my wszyscy bo żeby to oglądnąć pół dnia idzie się jebać.
@up Ty się nie bój.Chomiki już się rozpędziły i da się już oglądać normalnie
ale mnie takie akcje rajcuja, pogila mnie ktos po jajach ?
nie działa
Aaaa dobrze tak kurwie jebanej, piszę bez wyrzutów, śmierć tym wszystkim kurwom, które uczestniczą w podobnych widowiskach. Pozdrawiam
byk się wkurwił na podróby ciuchów w Meksyku, pewnie ma obrzezane prącie
Piękne, po prostu jak widzę gdy ludzie męczą zwierzęta to mnie huj strzela, a tu taka odskocznia .
Sad Larry jest nareszcie szczęśliwy
Mogł go jeszcze zruchać na koniec w drugą dziurę w dupie którą mu zrobił rogiem
A juz go rozebrał więc chyba chęci były
A juz go rozebrał więc chyba chęci były
Zgubił sapiens, zostało homo.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
A nie mówiła matka - po szkole prosto do domu. Teraz ma OIOM na całe wakacje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów