📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Play stupid games, win stupid prizes. Tak swoją drogą, to każdy kraj w którym do tradycji należy znęcanie się i publiczne ubijanie zwierząt ku uciesze gawiedzi, powinien zostać zaorany, bo to banda dzikusów. Jedyny z tego plus, że czasem się jedzenie wkurwi i jednego z drugim Sancho-szympansa ubije w sposób wysoce spektakularny, a nagranie z tego wartego celebracji wydarzenia wyląduje tutaj.
z byczkami najbardziej lubię - właściwie to dlatego zacząłem oglądać podobne rzeczy
szkoda byczków - ale fajnie kiedy byczkowi udaje się pokazać kto jest bossem
szkoda byczków - ale fajnie kiedy byczkowi udaje się pokazać kto jest bossem
Myślę że głupoty już mu przeszły.
Mistrzem ceremonii pozostaje ten, który rzucił lasso bykowi na dupę. Ewidentnie zachęciło to zwierzę do rozjebania debila.
Warto było, myśli sobie czerwonokoszulkowy chłopczyk na noszach.
Rozchodzi to u Piotra
Dobty byczek
Od bohatera do zera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów