Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale wracając do tematu. Jaki jest sens uciekać przed bykiem i dac sie nadziac na rogi lub stratować.
chujowa prowokacja, postaraj sie bardziej
To nie jest chujowa prowokacja tylko tak się to odbywa. Dodatkowy byk ma jakies szanse a torreador jak da ciała, np nie zabije byka jednym pchnieciem szpady to czasami moze sie zwiajać, już wieksze szanse na powrót ma jak go byk sponiewiera. Dlatego nie rozumiem dlaczego zakazuje się corridy. Rozumiem w Kataloni, chca się odłoączyc i rzadzą tam czerwone zjeby co to przejmuja się jakimis pchlarzami i bykami, ale to gówno rozlewa się na reszte Hiszpanii.
Tak samo powinny byc dozwolone walki psów i kogutów. Porządna męska rozrywka.
Rozumiuem jak torreador przebija zwierze szpadą. Albo pikadorzy wykrwawiaja je na smierć i czeka na cios łaski. Wszak zwierzeta nie tylko służa jako pozywienie ale też sa do zabawy. Wszystkim obrazonym pizdeczkom przypominam ze w naturze byki też walczyły na smierc i życie, wiec wykorzystuje sie tylko ich naturalne zachowania i na koniec zamiast pozacia żywcem przez wilki byka sie po prostu dobija. Jest to podziękowanie za wspaniałe przedstawienie.
Ale wracając do tematu. Jaki jest sens uciekać przed bykiem i dac sie nadziac na rogi lub stratować.
Zgadzam się całkowicie...
Dla mnie to jest tak bezsensu z tym torreadorem jak mało co. Koleś nie sam a w milion osób, pomoc z każdej strony, z kumplami, lakarzami i całą zgraja męczy byka. Jeśli chce uznania niech go łapami położy. Mięsko pozbawione stresu przed śmiercią jest dużo bardziej smaczniejsze i ma mniej, że tak to poetycko ujme chujowych związków. Studiowałem to więc wiem. Dlatego transport zwierząt i ich hodowla powinna byc jak najbardziej humanitarna. Dla super karkówki czy boczku.
PS. Walki byków w naturze z miłą chęcią mogę oglądać. Bo to wulkany testosteronu i agresji. Ludzie z miasta błędnie widzą potulne zwierzaki. Polecam wejść do gospodarza do byków... Byle dalibyście radę spierdolić
Rozumiuem jak torreador przebija zwierze szpadą. Albo pikadorzy wykrwawiaja je na smierć i czeka na cios łaski. Wszak zwierzeta nie tylko służa jako pozywienie ale też sa do zabawy. Wszystkim obrazonym pizdeczkom przypominam ze w naturze byki też walczyły na smierc i życie, wiec wykorzystuje sie tylko ich naturalne zachowania i na koniec zamiast pozacia żywcem przez wilki byka sie po prostu dobija. Jest to podziękowanie za wspaniałe przedstawienie.
Zobacz to zupełnie jak twoja stara, nie tylko żreć zapewni ale i zabawę również.
Zobacz to zupełnie jak twoja stara, nie tylko żreć zapewni ale i zabawę również.
O juz sie pierwsza pizdeczka złamała.
PS. Walki byków w naturze z miłą chęcią mogę oglądać. Bo to wulkany testosteronu i agresji. Ludzie z miasta błędnie widzą potulne zwierzaki. Polecam wejść do gospodarza do byków... Byle dalibyście radę spierdolić
Do tych przedsyawien byki sa selekcjonowane. Nie moze to byc jakis cherlawy osobnik by nie padł po trzech pikach i o dziwo zbyt agresywny, by nie popsuł przedstawienia.
W Polsce na pastwiskach czasami można spotkac i osobniki po 800kg wagi, a wiec marne szanse na przetrwanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów