Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Taka oto akcja policji w moim mieście, nie wiem co koleś zrobił ale wiem jedno że tłum nie powinien zbliżać się do policji i im utrudniać interwencji koleś ewidentnie się stawiał więc według mnie prawidłowa akcja policji, a te cioty co policjantom zrzucały czapki oraz ich prowokowali to powinni być odstrzelane od razu jak w hameryce....

Dla wszystkich prawilniaków, nie mój ojciec nie jest w policji i ja też nie.
Po prostu policjant to funkcjonariusz i powinien mieć więcej praw w takiej sytuacji,a nie że nie mogą tłumu który nie wie co się dzieje za co koleś jest zatrzymywany sklepać lub odstrzelić.
Jak by koleś się nie miotał i był by kulturalny, pewnie by go na glebę tak nie rzucili i nie przyduszali czy coś. Ale koleś ładny teatrzyk na początku odegrał...

PS zwróćcie uwagę na kolesia który ukradł pałkę policjantowi ten w niebieskich spodenkach i okularach pod koniec jakoś

Jestem ciekaw waszych opinii według mnie nie do końca udana akcja funkcjonariuszy i zjebany tłum do odstrzału szczególnie cwaniaczki JP.
JP armii dziękuje za komentarze ale nie będę się zniżał do waszego poziomu i dyskutowała ani też odpowiadał.
Tekst nie składny bo jest 99 stopni i nie chce mi się myśleć zbytnio, zresztą tak wiem jak zawsze.Nazi gramma przepraszam.

Zgłoś
Lew 2015-07-06, 0:31 45
Kurwa... masz parkinsona ? Co ty się tak campisz, boisz się ze ktoś ci w oknie wpierw za nagrywanie spuści ? Plus naucz się kurwa trzymać poprawie urządzenie do nagrywania.....
Zgłoś
W................. 2015-07-06, 0:32 7
No ja pierdolę... Patologii bronić nie zamierzam, ale ten policjant, co zachowuje się agresywnie, świadomie rozjusza tłum, co na pewno nie jest zachowaniem profesjonalnym. W ogóle cała interwencja wygląda bardziej jak akcja bramkarzy a nie policjantów.
Zgłoś
Bugini 2015-07-06, 0:34 5
Za mało posiłków wezwali, jeszcze zwykłe auta patrolowe zamiast opancerzonych a przecież widać, że gościu stawia opór.
Zgłoś
lakeroll 2015-07-06, 0:47 2
zajebać tonfę to jak dostać srebrny medal na igrzyskach
Zgłoś
reczi 2015-07-06, 0:48 1
Wyślij film na komisariat. Widać jak jednego z tych brudasów pakują do suki. Będzie jako dowód w sprawie.
Zgłoś
MajkuSDJ 2015-07-06, 0:53 1
jebać te szmacieckie kryte prawem i mundurem ścierwa i tyle
Zgłoś
SaseKK 2015-07-06, 1:02 1
koleś jęczy jak smigol a ci go jeszcze dociskają syrami
Zgłoś
pve11 2015-07-06, 1:21 21
Jakie wnioski się nasuwają, kiedy widzę coś takiego? Przede wszystkim nie przyjmować do policji rodziny komendanta, a ludzi wyszkolonych. Nie wnikam czy działanie funkcjonariuszy było tutaj uzasadnione, ale oni do kurwy nędzy nie potrafią unieszkodliwić we dwóch jednego gościa, którego nie podejrzewałbym też o nadludzką siłę. Turlają się z nim po ziemi, skaczą po nim, ćwiczą to dosiad, to pozycję boczną, oni serio przeszli jakieś szkolenia?

Ktoś powinien wpierdol tym policjantom spuścić za odwalanie takich scenek, może by się wybrali na jakąś sale treningową w końcu.
Zgłoś
Pfciuki 2015-07-06, 1:42 9
... już myślałem, że nic ciekawego się nie wydarzy, a tam kurwa 5 radiowozów zajeżdża i akcja jakby złapali jakiegoś zamachowca. Wyskakują stróże prawa ratować obywateli przed Hulkiem. Przy okazji zablokowali przejazd tramwajowi, bo nie mogli zjechać radiowozem na chodnik...
Zgłoś
Szikaa 2015-07-06, 1:48 22
Lew napisał/a:

Kurwa... masz parkinsona ? Co ty się tak campisz, boisz się ze ktoś ci w oknie wpierw za nagrywanie spuści ? Plus naucz się kurwa trzymać poprawie urządzenie do nagrywania.....

Ogarnij się, nie ja nagrywałem.. i wyluzuj bo wakacje ci się zaczęły
Zgłoś
~DMT 2015-07-06, 2:35 1
Kurwa zero profesjonalizmu. Psy do odstrzału. Mam kuzyna który robi w prewencji, widziałem go kiedyś w akcji, trwało to może 10 sekund i poskładał agresywnego karka 2x2 nic mu przy okazji nie robiąc. To co jest tu na filmiku to kurwa jakaś żenada... Z tego co wiem, w bydgoszczy jest szkółka policyjna, byłem tam kiedyś w interesach, wyszliśmy ze znajomymi na miasto, spotkaliśmy fajne dupy, pytamy gdzie tu jakiś dobry lokal jest żeby przymelanżować, podały nam nazwę lokalu, a że była faza to zapomnieliśmy jak nam drogę tłumaczyły. Podchodzimy do "patrolu" szczyle po 19 lat, pytamy gdzie jest ten klub, w odpowiedzi usłyszeliśmy że tam jeszcze interwencji nie mieli i nie wiedzą. Jak kurwa profesjonalni policjanci nie mogą znać topografii miasta i "punktów zapalnych"?
Zgłoś
ogarniety_ogier 2015-07-06, 3:04 8
a co to za "punkt zapalny" jesli nie bylo tam jeszcze wezwania?
Zgłoś
W................. 2015-07-06, 3:24 6
Ogarnięty to Ty nie jesteś. To tak, jakby mówić "co to za zagrożenie pożarem, skoro w tym lesie jeszcze nie było pożaru"... Ta formacja nazywa się prewencja i ma literkę "P" nie bez przyczyny.
Zgłoś
~DMT 2015-07-06, 3:25
ogarniety_ogier, już nie pamiętam jak owy klub się nazywał, bo było to z 5 lat temu. Punkt zapalny => Miejsce, a raczej miejsca gdzie wieczorami i w nocy ściągają różni ludzie, niekoniecznie z miejscowości w której mieszkają. Alko, prochy, każdy chce być jebanym supermenem i nie prowadzi to do niczego dobrego...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem