Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
won do kuchni!
Niezłe. Twój mózg po burzliwej próbie uruchomienia myślenia wydalił takie oto coś, czego żal komentować.
@4x4offroad
wybacz ale moze troche zjebany po pracy jestem, nigdzie nie jest napisane w jaki sposob wyjezdzal kierowca i w jaka czesc auta trafil motocyklem. ale prawda jest po Twojej stronie gdyz nie bez kozery scigacze są nazywane przecinakami, gdyz przy takiej predkosci scigacz przecina auto na pol...
"Walnięciem w drzwi" nie odnosiło się do wydarzenia opisanego tylko do zmyślonej sytuacji ze mną takie - co by było gdyby z dużą dawką ironii.
Moderatorzy posprzątali i już nikt nie wie o co chodzi
wszystko jest dla ludzi, ale pajacowanie przed kolegami , jazda po mieście lub zatłoczonych drogach z nadmierną prędkością to zwykły przejaw pedałów z małym kurwa członkiem(przerostem łechtaczki).
"chcesz frajerze ryzykować zdrowie, posmakować adrenaliny, wyjdź na ring" zasmakujesz adrenaliny.
zapraszam na DKL
przerost łechtaczki masz na czole ,frajerze
na ringu możemy się spotkać,z wielką kurwa przyjemnością.
przerost łechtaczki masz na czole ,frajerze
na ringu możemy się spotkać,z wielką kurwa przyjemnością.
Hahaha, nie pultaj się tak bo ci dres pod pachą na szwach puści.
Hahaha, nie pultaj się tak bo ci dres pod pachą na szwach puści.
wszystkim tak rowa liżesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów