2 ścigacze+radiowóz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
@up ojejku....
a ty jakie masz hobby? hejtowanie przed kompem? gratulacje...
A co może mam wychwalać głupotę? A i jakie mam hobby? Na pewno nie takie by ścigać się z glinami na prostej.
powiedz że jesteś pizda i tyle
powodzenia dla policjantów haha oni ich nie łapią nawet tylko gonią. Co zrobi policjant w aucie jak go nawet wyprzedził? Nic by nie zrobił i dobrze o tym wie ...
@offroad, ale pierdolisz, pajacowanie i stwarzanie zagrozenia na drodze dla siebie i innych to hobby w chuj. Ale przeciez was pasjonatow nikt nie zrozumie, tak samo jak debili z trybun sciagajacych na swoj klub kar finansowych. ARtysci
misza nikt nie powiedział że jesteś pedofilem bo masz misia w avatarze. To nie pierdol że pasjonata motocykli to debil i chuligan. Kurwa
@vatherland
Pierdolisz, kup se moto zobaczymy, nie da się nie przypierdolić na prostej na MOTOCYKLU (-.-) i gratuluje podejścia zgredzie.
Pierdolisz, kup se moto zobaczymy, nie da się nie przypierdolić na prostej na MOTOCYKLU (-.-) i gratuluje podejścia zgredzie.
4x4offroad napisał/a:
@up ojejku....
Teraz to mentalne gimnazjum nawet obiektywne i słuszne słowa nazywa hejtowniem...
Proximate napisał/a:
@vatherland
Jechałem motocyklem na prostej i nie przypierdoliłem. Dostane ciasteczko?
Nie napisał, że w drzwi.
'Til your life is at an end.
wybacz ale moze troche zjebany po pracy jestem, nigdzie nie jest napisane w jaki sposob wyjezdzal kierowca i w jaka czesc auta trafil motocyklem. ale prawda jest po Twojej stronie gdyz nie bez kozery scigacze są nazywane przecinakami, gdyz przy takiej predkosci scigacz przecina auto na pol...
konczac, zawsze popieram rozwage jesli chodzi o motocykl, uwazajcie nie tylko na skrzyzowaniach ale i na prostej drodze, bo nigdy nie wiadomo co sie moze przydarzyc. wszystko jest dla mądrych ludzi, byl ostatnio filmik wrzucony jak policja nie miala nic przeciwko temu aby chlobak cwiczyl stunt na parkingu, ale robil to madrze i nie szalal jak dziki.
pozdrawiam wszystkich motocyklistow i kierowcow samochodow oraz ciezarowek, uwazajmy na siebie!
wybacz ale moze troche zjebany po pracy jestem, nigdzie nie jest napisane w jaki sposob wyjezdzal kierowca i w jaka czesc auta trafil motocyklem. ale prawda jest po Twojej stronie gdyz nie bez kozery scigacze są nazywane przecinakami, gdyz przy takiej predkosci scigacz przecina auto na pol...
konczac, zawsze popieram rozwage jesli chodzi o motocykl, uwazajcie nie tylko na skrzyzowaniach ale i na prostej drodze, bo nigdy nie wiadomo co sie moze przydarzyc. wszystko jest dla mądrych ludzi, byl ostatnio filmik wrzucony jak policja nie miala nic przeciwko temu aby chlobak cwiczyl stunt na parkingu, ale robil to madrze i nie szalal jak dziki.
pozdrawiam wszystkich motocyklistow i kierowcow samochodow oraz ciezarowek, uwazajmy na siebie!
wszystko jest dla ludzi, ale pajacowanie przed kolegami , jazda po mieście lub zatłoczonych drogach z nadmierną prędkością to zwykły przejaw pedałów z małym kurwa członkiem(przerostem łechtaczki).
"chcesz frajerze ryzykować zdrowie, posmakować adrenaliny, wyjdź na ring" zasmakujesz adrenaliny.
zapraszam na DKL
"chcesz frajerze ryzykować zdrowie, posmakować adrenaliny, wyjdź na ring" zasmakujesz adrenaliny.
zapraszam na DKL
Takich skurw...nów powinno się bezkarnie taranować z myślą o postronnych osobach. Chcesz pajacować - pajacuj w dozwolonym do tego miejscu, nie w miejscach publicznie dostępnych, gdzie twój brak odpowiedzialności grozi innym śmiercią. ŚMIERĆ BEZMÓZGOM KURWA I CHUJ! ZŁY ELEMENT SIĘ ELIMINUJE!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów