Trzech mężczyzn wliczając w to 20- letniego turystę z USA zostało zaatakowanych podczas corocznej gonitwy z bykami w Pamplonie w Hiszpanii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
rów mu widać
Kurwa chciałbym też raz uczestniczyć na takiej gonitwie
wgl to trzeba było zawołać Masutatsu Oyame by przybył na pomoc on wiedziałby co z tym byczkiem zrobić
wgl to trzeba było zawołać Masutatsu Oyame by przybył na pomoc on wiedziałby co z tym byczkiem zrobić
moze i mi się wydaje ale czy na samym początku jak koleś upada to nie słychać allah uakbar?
Oto ta postępowa, nowoczesna, zachodnia cywilizacja! Nie to co nasz ciemnogród!
sama gonitwa jest fajna ale nie podoba mi sie ze potem na arenie zabija sie je
Każdy, ale to każdy który znęca się nad zwierzętami lub zabija je dla własnej przyjemności powinien dostać Wpierdol !!! . A co do corridy, nie żałuje żadnego torreadora który zginął podczas znęcania się nad bykiem !!!
Setki ludzi biegnie wąską uliczką razem z rozwścieczonymi bykami... CO MOŻE PÓJŚĆ NIE TAK?
Jak to co? Ślepa uliczka!
Jak to co? Ślepa uliczka!
szkoda że byki nie jedzą ludzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów