Sisters w stanie Oregon, w hrabstwie Deschutes. Byczek znudził się inscenizacją i poszedł na spacer
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
rip dla gościa w czerwonej koszulce co sie tylko piwka chciał napić
Ja k zwykle zabrakło dobrego samarytanina wyposażonego w rogi, gdyby tylko taki był na widowni na pewno by natychmiast powstrzymał napastnika.
@Dominos789: chujowy kolor wybrał
Biedny, umęczony byczek. Az płakać się chce. Ludzie to potwory
Zartowalem kurwa. Odstrzelić skurwiela i przerobić na steki
Zartowalem kurwa. Odstrzelić skurwiela i przerobić na steki
No i stoi taki zjeb i nie zareaguje bo jego problem nie dotyczy do czasu aż i w niego byk nie wyjebał..
0 instynktu samozachowawczego...
0 instynktu samozachowawczego...
Driver19cm napisał/a:
Biedny, umęczony byczek. Az płakać się chce. Ludzie to potwory
Przynajmniej jeden normalny tutaj.
[ Dodano 2024-06-10, 22:51 ]
Żartowałem kurwa. Odstrzelić skurwiela przerobić na kocią karmę
Dominos789 napisał/a:
rip dla gościa w czerwonej koszulce co sie tylko piwka chciał napić
To chyba jakaś laska była. Lub być może pedał
Jebac ich bardzo dobrze
w czerwonym to chyba baba, nie polaczyla kropek pedzacego 2 tonowego byka i czerwonego sweterka. stoi i patrzy jakby to byla gra komputerowa, łał ladne wyglada jak prawdziwy ;D
Czerwona koszulka na rodeo, co może pójść nie tak?
nytimes.com/2024/06/10/us/bull-escapes-rodeo-oregon.html
W skrócie, trzech do szpitala lekko rannych, byczek poirytował się z momencie śpiewania hymnu i postanowił nawiać
W skrócie, trzech do szpitala lekko rannych, byczek poirytował się z momencie śpiewania hymnu i postanowił nawiać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów