Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P🤬lisz. Jak nie potrafią zadbać o własne bezpieczeństwo, to tak kończą. Nie trzeba być magistrem BHP, żeby nie wsadzać łba do pracującej maszyny.
Na pewno nie wsadzi łba do maszyny murzyn bo nie pracuje. Błąd może popełnić każdy człowiek.
Zawsze mi szkoda ludzi którzy tracą życie w pracy. Pełno filmów na sadolu gdzie w jakichś Indiach czy gdzieś tam ludzi wciąga w jakieś maszyny. Pewnie robili za jakieś śmieszne pieniądze, ale ważne że chcieli iść i pracować. Zawsze mi ich szkoda
Masz rację, instalowałem w Polsce prasy i gilotyny, nowe maszyny mają wszelkie kurtyny i zabezpieczenia. Sami operatorzy jeszcze z 20 lat temu marudzili - a komu to potrzebne, zwalnia pracę, mniej zarobię na akordzie. Nigdy nie mieliśmy zgłoszeń o wypadkach. Żal mi tych ludzi po wypadkach, często to nie ich wina, najczęściej brak świadomości i przeszkolenia.
P🤬lisz. Jak nie potrafią zadbać o własne bezpieczeństwo, to tak kończą. Nie trzeba być magistrem BHP, żeby nie wsadzać łba do pracującej maszyny.
Może nikt ich nie nauczył go przepisów bhp, nie do wszystkiego ma się tyle wyobraźni że da radę się przewidzieć każdy wpadek.
Może nikt ich nie nauczył go przepisów bhp, nie do wszystkiego ma się tyle wyobraźni że da radę się przewidzieć każdy wpadek.
Problem nie jest w braku znajomości przepisów BHP, tylko braku instynktu przetrwania i logicznego myślenia. Skoro pracował przy tej maszynie, to raczej powinien sobie zdawać sprawę z niebezpieczeństwa. Chociaż tyle, żeby nie wp🤬lać się między duży ruchomy element, a korpus maszyny.
Ale w sumie taka śmierć to chyba najlepsza. Nie cierpisz, nie boisz się. Moment i po balu.
Z tym nie cierpieniem nie byłbym taki pewny.
Zawsze mi szkoda ludzi którzy tracą życie w pracy. Pełno filmów na sadolu gdzie w jakichś Indiach czy gdzieś tam ludzi wciąga w jakieś maszyny. Pewnie robili za jakieś śmieszne pieniądze, ale ważne że chcieli iść i pracować. Zawsze mi ich szkoda
w ten sposób o tym nie myślałem, dzięki piwo za świadomość
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferęZawsze mi szkoda ludzi którzy tracą życie w pracy. Pełno filmów na sadolu gdzie w jakichś Indiach czy gdzieś tam ludzi wciąga w jakieś maszyny. Pewnie robili za jakieś śmieszne pieniądze, ale ważne że chcieli iść i pracować. Zawsze mi ich szkoda
Plus do tego 99,99% są to mężczyźni.
No ale musimy walczyć o to żeby kobiety zarabiały równo.
A mi nie bo w przytłaczającej większości przypadków jest to efek DRASTYCZNEGO naruszenia zasad BHP przez nich samych! Wiedzieli co robią, wiedzieli czym ryzykują. Ich wybór.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie