Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Był ciekawski
W................y • 2025-01-12, 18:58
Prasa zmiażdżyła mu głowę

00:00
-00:20
Download
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adiczek 2025-01-12, 19:05 13
Ehhh, gdyby tylko miał kask....
Zgłoś
Roskosmos 2025-01-12, 19:13 1
Kask i okulary obowiązkowo, ja nie wiem co on sobie wyobrażał
Zgłoś
marek2254 2025-01-12, 19:22 6
Ale naprawił czy nie
Zgłoś
szupakabras 2025-01-12, 19:51 86
Zawsze mi szkoda ludzi którzy tracą życie w pracy. Pełno filmów na sadolu gdzie w jakichś Indiach czy gdzieś tam ludzi wciąga w jakieś maszyny. Pewnie robili za jakieś śmieszne pieniądze, ale ważne że chcieli iść i pracować. Zawsze mi ich szkoda
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-01-12, 20:03 5
No i git ,popełnił błąd.Dostał nauczkę.Więcej tego nie zrobi.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-01-12, 20:12 2
Rozchodzi to, wróci do pracy i jeszcze wszyscy wspólnie będą się z tego śmiać.
Zgłoś
outsidre 2025-01-12, 20:21 19
Co tam dziś słychać w prasie?
Zgłoś
Wojowniczka 2025-01-12, 20:21 8
Uwielbiam wasze komentarze zjeby
Zgłoś
mk61 2025-01-12, 20:31 6
szupakabras napisał/a:

Zawsze mi szkoda ludzi którzy tracą życie w pracy. Pełno filmów na sadolu gdzie w jakichś Indiach czy gdzieś tam ludzi wciąga w jakieś maszyny. Pewnie robili za jakieś śmieszne pieniądze, ale ważne że chcieli iść i pracować. Zawsze mi ich szkoda

P🤬lisz. Jak nie potrafią zadbać o własne bezpieczeństwo, to tak kończą. Nie trzeba być magistrem BHP, żeby nie wsadzać łba do pracującej maszyny.
Zgłoś
rafalxp 2025-01-12, 20:51 7
mk61 napisał/a:

P🤬lisz. Jak nie potrafią zadbać o własne bezpieczeństwo, to tak kończą. Nie trzeba być magistrem BHP, żeby nie wsadzać łba do pracującej maszyny.

Niby tak niby nie ...inaczej, nie myli się ten co nic nie robi,ten przynajmniej coś robił.
Zgłoś
Lukash2107 2025-01-12, 20:55 3
Nauczy sie na przyszłość
Zgłoś
wuskai 2025-01-12, 20:56 4
No cóż... nie miał dziś głowy do pracy.
Zgłoś
Palikuty 2025-01-12, 20:57 13
Ale w sumie taka śmierć to chyba najlepsza. Nie cierpisz, nie boisz się. Moment i po balu.
Zgłoś
WKND 2025-01-12, 20:58
To chyba ta słynna potęga prasy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem