Turecki helikopter wojskowy, zestrzelony przez kurdyjskich rebeliantów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Turecki helikopter wojskowy, zestrzelony przez kurdyjskich rebeliantów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję że Rosjanie tonę tego sprzętu tam im nawieźli za ten samolot
rafalemilian napisał/a:
To był śmigłowiec. Poza tym, turcy i kurdowie są siebie warci. Więc im bardziej się nawzajem wyżynają, tym lepiej dla nas.
Pilot sral jak spadal...
remi1982 napisał/a:
To był śmigłowiec. Poza tym, turcy i kurdowie są siebie warci.
Pisząc o samolocie, pewnie miał na myśli zestrzelony przez turasów nieuzbrojony rosyjski bombowiec. Kurdowie są pojebani, ale zdecydowanie bardziej normalni od turasów, którzy reprezentują typowy islam.
No i po co się tak bliźni krzywdzą wzajemnie... Wyrzutnia robi wrażenie, ale sam fakt, że takie zabawki istnieją, dowodzi wszechobecnej nienawiści w ludziach.
wniosek ,jeden ciapaty i trochę techniki z cywilizacji , a jaki efekt - destrukcja
tranzystor napisał/a:
Kurdowie są pojebani, ale zdecydowanie bardziej normalni od turasów, którzy reprezentują typowy islam.
Powiedz to Ormianom...
Jakć, Tudu, Sese, Trzłe, Tłe. Czesz, Aft, Eśt, Ne, De, Jazde, Uzde, Sezde, Fauzde, Cwazde,
Czakobrakiat, Brakiat,
Sathoś Sathoś Sathoś
Czakobrakiat, Brakiat,
Sathoś Sathoś Sathoś
BarcaPatch napisał/a:
Jakć, Tudu, Sese, Trzłe, Tłe. Czesz, Aft, Eśt, Ne, De, Jazde, Uzde, Sezde, Fauzde, Cwazde,
Czakobrakiat, Brakiat,
Sathoś Sathoś Sathoś
Gorzej ci?
rafalemilian napisał/a:
Ty się lepiej kurwa zorientuj z czego on tam zestrzelił ten śmigłowiec.
Widzę, że stare dobre Stingery dalej działają tak jak należy
Cytat:
Ty się lepiej kurwa zorientuj z czego on tam zestrzelił ten śmigłowiec.
Widzę, że stare dobre Stingery dalej działają tak jak należy
SA16- Igla mówi ci to coś, czy zwykły troll jesteś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów