Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smutny widok, serio. Jak stary dziad wybiega na własne życzenie pod koła to chuj z nim, ale dzieciaka mi zawsze żal
Smutne fakt. Dlatego na szkole rodzenia oprócz wyciągania gówna z pieluchy jednorazowej takie filmy powinny być obowiazkowe
Smutne fakt. Dlatego na szkole rodzenia oprócz wyciągania gówna z pieluchy jednorazowej takie filmy powinny być obowiazkowe
Dla tego na posiadanie dzieci powinno wydawane być prawo jazdy i psychotesty.
Smutny widok, serio. Jak stary dziad wybiega na własne życzenie pod koła to chuj z nim, ale dzieciaka mi zawsze żal
Dziecko to dorosły z opóźnionym zapłonem....
Dla tego na posiadanie dzieci powinno wydawane być prawo jazdy i psychotesty.
I może jeszcze uprawnienia SEP, wysokościowe, gastronomiczne itp? Najlepiej to całą cywilizację zatrzymać aby ratować paru przygłupów.
I może jeszcze uprawnienia SEP, wysokościowe, gastronomiczne itp? Najlepiej to całą cywilizację zatrzymać aby ratować paru przygłupów.
Znaczy „paru przygłupów”? Czyli dziecko z rozumem 3 letniego Yorka jest winne tego, że rodzice go nie upilnowali? Doskonała dedukcja Watsonie
Znaczy „paru przygłupów”? Czyli dziecko z rozumem 3 letniego Yorka jest winne tego, że rodzice go nie upilnowali? Doskonała dedukcja Watsonie
Tak, dokładnie. U nas mamy art. 106 Kodeksu wykroczeń a w razie wypadku art. 160 Kodeksu karnego. Znaczy, nie tyle dziecko co właśnie rodzice, ale obwinianie kierowcy (bo tak zrozumiałem to co napisałeś) to głupota.
Tak, dokładnie. U nas mamy art. 106 Kodeksu wykroczeń a w razie wypadku art. 160 Kodeksu karnego. Znaczy, nie tyle dziecko co właśnie rodzice, ale obwinianie kierowcy (bo tak zrozumiałem to co napisałeś) to głupota.
A nie… chodziło o „prawo jazdy na dziecko” w sensie że rodzice żeby zostać rodzicami powinni przejść szczegółowa weryfikacje i dostać uprawnienia. Bachor niczemu nie winny a rozsmarowało go na asfalcie.
A nie… chodziło o „prawo jazdy na dziecko” w sensie że rodzice żeby zostać rodzicami powinni przejść szczegółowa weryfikacje i dostać uprawnienia. Bachor niczemu nie winny a rozsmarowało go na asfalcie.
A to pełna zgoda
Materiał jeszcze ciepły.
No miejcie litość, jak on ma zrozumieć co piszecie? Za dużo słów, tacy nawet nie wiedzą od której strony zacząć czytać Wasze wypowiedzi xp
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów