System parkowania w Chinach.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zwolnił miejsce na następne auto
W ostatnich trzech sekundach film jest przyspieszony, co widać na sekundniku zegara.
Mega zajebisty patent

Parking poziomowy bez budowania kolosalnych piętrowych struktur
Chińczyki to prze c🤬je są!
Myślę, Ze jakiś bambus przechodził obok i zabezpieczenia się włączył
smc
2024-12-26, 16:10
Mercedesy mają klasę. Mam ochotę sprzedać wszystkie moje auta, kupić dwudziestoletnią E-klassę i jeździć nią do końca życia.
Tak mi się przypomniało:
Zulu-Gula napisał/a:
W ostatnich trzech sekundach film jest przyspieszony, co widać na sekundniku zegara.
To wystarczy wziąć na 0,75
Głupi system. Cała duża maszyneria którą ktoś musi serwisować a i tak praktycznie pewne że kogoś w końcu wciągnie, ktoś wpadnie a jeszcze ktoś inny zostanie uwięziony w środku, bo korzystają z tego parkingu zwykli ludzie i to wszystko tylko po to żeby zwiększyć wykorzystanie miejsca postojowego zaledwie trzykrotnie. Zwykły parking trzypiętrowy byłby tańszy i bezpieczniejszy
Zulu-Gula napisał/a:
Jeśli już to nieznacznie. Z doświadczenia wiem, że sekundniki na monitoringu IP chodzą nierówno i czasem "nadganiają".
Wszystko przez klikanie myszki. Gdyby nie kliknął to by mercsedes nie zniknął. Tak jeżdżę AUDI w TDI.