📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
już widzę kolejkę bezdomnych i ćpunów dancujących na centralnym przy tej maszynie
xts napisał/a:
już widzę kolejkę bezdomnych i ćpunów dancujących na centralnym przy tej maszynie
u nas by bydło oh przepraszam "kibice" , gimbusiarnia i rycerze ortalionu nie dali postać takiej maszynce
U mnie na miescie a dokładnie "Starogard Gdański" przyjechała cieżarówka z wielkim przyciskiem "wciśnij" i wypadały różne gadżety z coca-coli i odziwo nikt nic nie rozwalał i w upalny dzień dostałem zimna pusze coli
Nagle zwykli sprzedawcy czy inni z plakietkami z imieniem zamienili się w maseraki i inne tancery.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
hamusq napisał/a:
Nawet gdyby mi mieli zaplacic za wypicie coca-coli, to bym jej nie wypil.
ale ty hipsterski jesteś
markop4321 napisał/a:
w polsce powinni zrobic maszyne rozdającą browary
za samo podejście do niej.
Te Koreanki nie są takie ładne, ale jedna chociaż zatańczyła breadgensa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów