Duńczycy dbają o to aby ich dzieci wiedziały jak od środka wyglądają poszczególne zwierzęta.W Muzeum Historii Naturalnej w duńskim Aarhus pokazano dzieciom od środka wilka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pokurwieńcy powinni pokazywać jak pedały wyglądają od środka.
Dwie pieczenie na jednym ogniu - mniejsza populacja degeneratów i empiryczny dowód na ich wewnętrzne zepsucie
Dwie pieczenie na jednym ogniu - mniejsza populacja degeneratów i empiryczny dowód na ich wewnętrzne zepsucie
@up daj namiary jak cię będą kroić to wrzucę coś na harda
Jestem pewien że żadne z tych dzieciaków nie było zmuszane do oglądania tego, tylko poszły tam z własnej woli, więc nie pierdolcie.
Zajebista sprawa, sam bym się wybrał gdyby w okolicy było coś takiego organizowane : )
Zajebista sprawa, sam bym się wybrał gdyby w okolicy było coś takiego organizowane : )
Oj tam, dobrze robią.
Wyrosną normalni ludzie niedający sobie bzdur wmawiać, a nie kolejne pizdy grochowe wychowane w szacunku do "inności", które będą później przez ciapatych tak patroszone na ulicach.
Życie to nie je bajka, niech się dzieci tego uczą.
Wyrosną normalni ludzie niedający sobie bzdur wmawiać, a nie kolejne pizdy grochowe wychowane w szacunku do "inności", które będą później przez ciapatych tak patroszone na ulicach.
Życie to nie je bajka, niech się dzieci tego uczą.
Na studiach na anatomii na każdych zajęciach było jakieś zwierzątko do krojenia. Kiedyś przynieśli psa. Po pierwszym ciachnięciu uleciał gaz i mieliśmy tylko krótki wykład w innej sali.
O, miasto w którym mieszkam... Duny są jednak jak dla mnie popierdoleni. Wystawa ciekawa, byłam kiedyś na niej (organizowana co jakiś czas), ale dla dorosłych albo licealistów... niektóre dzieciaki są za młode, niektóre widząc to zaczynają płakać i chcą wyjść, ale mamusie każą siedzieć i patrzeć. Nie mówiąc o tym ile tutaj jest przypadków, jak dzieciak własnego królika wywala za okno albo chomika rozjeżdża rowerem... no ale tego Wam w mediach przecież nie powiedzą.
@Do wszystkich, którzy twierdzą, że przynajmniej w ich społeczeństwie nie ma pizdeczek - mieliście kiedyś z jakimś młodym Dunem do czynienia? Nie? To przymknąć jadaczki, bo ja osobiście większych pizd nigdy w życiu nie widziałam: golą nogi, noszą rurki i ciasne sweterki, okulary zerówki i piją owocowe, smakowe Cuby twierdząc, że "wódkę piją", a baby rządzą nimi jak chcą. Patrzenie za dzieciaka jak się rozpłata wilka gówno im dało, śmiem twierdzić że wyszło na odwrót, więc się proszę nie wypowiadajcie w tym temacie, bo gówno wiecie
@Do wszystkich, którzy twierdzą, że przynajmniej w ich społeczeństwie nie ma pizdeczek - mieliście kiedyś z jakimś młodym Dunem do czynienia? Nie? To przymknąć jadaczki, bo ja osobiście większych pizd nigdy w życiu nie widziałam: golą nogi, noszą rurki i ciasne sweterki, okulary zerówki i piją owocowe, smakowe Cuby twierdząc, że "wódkę piją", a baby rządzą nimi jak chcą. Patrzenie za dzieciaka jak się rozpłata wilka gówno im dało, śmiem twierdzić że wyszło na odwrót, więc się proszę nie wypowiadajcie w tym temacie, bo gówno wiecie
A u nas rolnik, który hoduje sobie prosiaczka nie może teraz samodzielnie go zabić bo zostanie dojebana mu kara mimo, że robił to od wielu i badał mięso u weterynarza, bo zostanie mu dojebana kara jak sąsiadowi się nie spodoba. Chyba na celu ma to wykończenie małych gospodarzy, masz zabić w masarni i dać zarobić innym albo już nie kumam tego wszystkiego.
Siedem napisał/a:
Sam jesteś pojebany.
W Polsce też przewijały się wystawy i inne imprezy gdzie można było pooglądać płody w formalinie, gdzie u nas to forma wystawy a u nich normalna część edukacji.
Jak już wspomnieli wcześniej, przyzwyczajając dzieci od najmłodszych lat do takich widoków mają pewność, że nie wychowają pizdeczek które mdleją podczas pobierania krwi. Nie mam na myśli zimnych skurwieli którzy z empatią się minęli lecz zdrowo myślących ludzi którzy w sytuacji tego wymagającej nie spanikują.
A byłeś kiedyś w Danii?? Jak już wcześniej napisała jedna z użytkowniczek Dunole to pizdy jakich mało. Nawet kilka razy natknąłem się na opowiastkę, mówiącą że podczas IIWŚ zginął tylko jeden Dun. Ten, który nie chciał otworzyć niemcom szlabanu na granicy.
Z jednej strony.. Może przy takim systemie edukacji nie było by tych wszystkich ciotowatych pizd w rurkach?
A z drugiej.. Jestem pewien iż co niektóre z tych dzieci wyrosłyby na psycholi. Przy odrobinie szczescia byłoby wiecej imprez typu " Utoya Shooting Contest"
A z drugiej.. Jestem pewien iż co niektóre z tych dzieci wyrosłyby na psycholi. Przy odrobinie szczescia byłoby wiecej imprez typu " Utoya Shooting Contest"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów