Wrzucam jeden z odcinków, bardzo ciekawego dokumentu. Reszta odcinków na yt jak ktoś by chciał. Daje do myślenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
a i tutaj druga część tego samego odcinka. Wszystkich odcinków jest 5.
będę gangsterem a potem przestane zawsze coś
kur...a dlaczego jak wracam do domu po pracy i przed pójściem spać leci samo badziewie w telewizji, kiedy "oni" to puszczają?! w nocy? ja pier... super materiał, piwo
"Pokarze wszystkim, że jak wyjdę nikt mnie nie zatrzyma"
nie no kurwa resocjalizacja pełną mordą :|
nie no kurwa resocjalizacja pełną mordą :|
pamiętam jak w cateringu robiłem. Ze mna pracował typek, co z pierdla wyszedł, a siedział za haracze. Wyobraźcie sobie tą zmianę. To musi być determinacja i chęć zmiany.
ogolnie Ci ludzie w filmach to jakies płotki, troche interesuje sie historia przestepczosci zorganizowanej w naszym kraju i szczerze mowiac nigdy o nich nie slyszalem.. kazdy bohater w materialach tej serii to jakis nawrocony, ktory mial kontakt umyslowy z Bogiem i dziala teraz w kosciele ewangelickim.. nie wiem skad ich wzieli..
jezeli chodzi o tego typu produkcje, to osobiscie polecam serial jak i film pelnometrazowy "Alfabet mafii" ktory porusza tematy ludzi z najwiekszych polskich gangow takich jak Pruszków, Wołomin, grupa Krakowiaka itd. i wyjasnia sprawy, ktore niejednokrotnie moglismy widywac na pierwszych stronach gazet lub w serwisach informacyjnych w telewizji
jezeli chodzi o tego typu produkcje, to osobiscie polecam serial jak i film pelnometrazowy "Alfabet mafii" ktory porusza tematy ludzi z najwiekszych polskich gangow takich jak Pruszków, Wołomin, grupa Krakowiaka itd. i wyjasnia sprawy, ktore niejednokrotnie moglismy widywac na pierwszych stronach gazet lub w serwisach informacyjnych w telewizji
Zesrany, a nie nawrócony. Jak nie będzie miał za co chleba kupić to nawet mu brewka nie pyknie jak będzie wracał do wyuczonego zawodu. Zarobił na przestępstwach, a teraz chce udawać normalnego...
Grabowski jest kozackim aktorem, ale do tego sie kompletnie nie nadaje ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów