📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ustawione gówno
nie rozumiem czemu po locie się ciska - przecież znalazł się z przodu
Przypomnialo mi historyjke z przeszłosci. Stałem w kolejce w biedronce i kupowałą przy kasie dziewczynka, moze ja wiem z 8-12 lat (cholera wie). Myslalem ze mnie krew zaleje . Musielibyscie to zobaczyć ... zero szacunku dla kasjera jakby była niewiadomo kim. Mialem ochotę wyjebać z kopa w dupe ... niestety nie jestem chamem ze sztachetą. Jakbym ja tak zrobił za młodu stary by mnie zabił. Kto wychowuje te dzieci.
Cham napisał/a:
@up
Co ty kurwa pierdolisz..?
Czytaj ze zrozumieniem, chciał dziewczynkę przy kasie puknąć ale mu tata nie pozwolił.
Kriski napisał/a:
Czytaj ze zrozumieniem, chciał dziewczynkę przy kasie puknąć ale mu tata nie pozwolił.
Ej chłopaki nie obrażajcie się ze nie lubię homoseksualistów . Nie każdy musi was kochać. Raz napisałem coś ze mi nie pasuje LGBT i teraz ciągle docinki
Co jest kurwa, czy ten typ w 24 sekundzie zaczal w niego rzucac frytkami? Niczym ciezkim, ostrym albo niebezpiecznym, nie. Jego ostateczna bronia sa frytki.
zbynekmaslanka napisał/a:
Ej chłopaki nie obrażajcie się ze nie lubię homoseksualistów . Nie każdy musi was kochać. Raz napisałem coś ze mi nie pasuje LGBT i teraz ciągle docinki
Pisze się pedał, homoseksualistami nazywają siebie pedały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów