📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Teraz teoria że zapinanie pasów bezpieczeństwa ratuje życie, została lekko poddana wątpliwości
Będę brał Cię, w aucie,
Cię, albo nie, ehe
Cię, albo nie, ehe
Dla kierowców ciężkich pojazdów przekraczających prędkość w terenie miejskim bez względna kara odcięcia kończyny. Jedna noga a tyle pożytku
Pro100wPussy napisał/a:
Dla kierowców ciężkich pojazdów przekraczających prędkość w terenie miejskim bez względna kara odcięcia kończyny. Jedna noga a tyle pożytku
Kupi auto z automatyczną skrzynią i każe ci sobie tą obciętą nogę w dupę wsadzić.
Gość wyczerpał limit szczęścia
baronturbina napisał/a:
Kupi auto z automatyczną skrzynią i każe ci sobie tą obciętą nogę w dupę wsadzić.
Wówczas w dupe druga druga konczyna trafia w twoja dupe. Przyjemnie? No tak . Wracając, koleś do paki , zanim sebix poda dawke...
Możesz to jeszcze raz napisać, ale tym razem po polsku?
baronturbina napisał/a:
Możesz to jeszcze raz napisać, ale tym razem po polsku?
zajedziesz mi choć troszke tum gownem droge pojade za toba i upierdole na zajedzdzie łeb dla przykladu 1 juz liczony odpad
nie ma rodziny
Pro100wPussy napisał/a:
zajedziesz mi choć troszke tum gownem droge pojade za toba i upierdole na zajedzdzie łeb dla przykladu 1 juz liczony odpad
nie ma rodziny
W dalszym ciagu twoja odpowiedz ma znamiona analfabetyzmu i nie odpowiada na moje pytanie. Pomijając Twój nick pro100 w coś tam, coś tam, w czymś tam, pytam po raz ostatni… czy potrafisz to w języku ojczystym wyrazić poprzez napisanie?
Tutaj jeszcze pani z wozkiem miala w chuj szczescia. Ciekawe jak kierowca tej pedzacej ciezarowki.
Dobrze że się katapultował. Widząc to co się dzieje w uni jewropejskiej zapewne katapulta stanie się wyposażeniem obowiązkowym w nowych autach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów