Uwaga! Ten ziomek (StalinCWHC) robi naprawdę zajebiste przeróbki bez użycia jakiś IVON i tego typu gówna. Nie hejtujcie od razu że to dziecinne, bo polew miałem z tego niezły...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
i Arka Szatana
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Sip sippin' on Orphan Tears.
Chce zwiedzać anaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
Zagadaj z kimś dobrze, to pozwiedzasz.
Nie ma to jak bajeczka na lepszy humor przed robotą!
hehehhe zajebieszczocha zrobione piwo dla niego
Chociaż jedna porządna kreskówka, w której nie ma opierdalania się. Nawet poszydzić nie ma z czego, takie dobre
Potrójny browar i szacun na dzielni gwarantowane!
Potrójny browar i szacun na dzielni gwarantowane!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów