📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Poszło o złe naliczenie płatnych SMS
W łapie miał teczkę z papierami rozwodowymi. Strzelił do jeszcze swojej żony potem do siebie i teraz oboje są ex.
bercisko napisał/a:
W łapie miał teczkę z papierami rozwodowymi. Strzelił do jeszcze swojej żony potem do siebie i teraz oboje są ex.
Sprawdził bilingi z kim się kurwiła jak był na misji xD
szanuje od razu wyciągnął telefon żeby na sadola nagrać monitoring
Wojskowy i laska... z automatu pewnie laska sie puszczalą kiedy on odwalał brudną robotę w wojsku ona skakała po zagranicznych kutasach...
Facet postanowił pewnie sie zemścić i ją odstrzelić a to że jest wojskowym to i wie swoje o więzieniach i traktowaniu ludzi.
Więc postanowił sam sie odstrzelić bo pewnie i tak w celi by zginał zabity przez złapanych terrorystów i innych być może przez niego samego więc technicznie i tak już był martwy, przynajmniej zginał na swoich warunkach
Facet postanowił pewnie sie zemścić i ją odstrzelić a to że jest wojskowym to i wie swoje o więzieniach i traktowaniu ludzi.
Więc postanowił sam sie odstrzelić bo pewnie i tak w celi by zginał zabity przez złapanych terrorystów i innych być może przez niego samego więc technicznie i tak już był martwy, przynajmniej zginał na swoich warunkach
Veni_Vidi napisał/a:
Zespół stresu bojowego, to mit
tak mówią na cmentarzach...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów