18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
BYło sobie życie- Narodziny
MM90 • 2012-03-30, 19:10
Pamiętacie gazetkę " Było sobie życie", w każdej gazetce były części ciała...
Nazbierał ktoś wszystkie części?

W ogóle fajny początek jest, połączenie dwóch ludzi i powstaje zygota...

Kolejne części:

Zgłoś
Takewon 2012-03-30, 22:03
O w mordę, mam cały zestaw tych książek w piwnicy jeszcze. Chyba czas odkurzyć stare zbiory. No i są cycki w dodatku
Zgłoś
uyvu 2012-03-30, 22:24
Miałem to i zbierałem, nadal mam książeczki na półce, nawet po przeprowadzce. Ludzika niestety nie ale do 51 książek mam, właśnie sprawdziłem. Nie ukrywam że mam duży sentyment, zaraz zrobię aż fotkę kamerką... a może jutro bo dziś nie dam rady
Zgłoś
W................o 2012-03-30, 22:30
Kurwa lepszego programu edukacyjnego dla dzieciaków nie ma! Tylko szkoda, że już tego nie puszczają w TV... Tylko jakieś bzdety i chujstwa... Piwko!
Zgłoś
Lec 2012-03-30, 22:31
Nie żeby coś ale co w tym sadystycznego ?

Cogito ergo sum.
Zgłoś
Mikaell 2012-03-30, 22:41
Co jak co ale to było zajebiste. Dziś lecą tak pojebane "bajki" ze mózg rozjebany
Zgłoś
beziko 2012-03-30, 22:52 1
Koniec spuszczania w kiblu plemniorów. Gdybym wcześniej wiedział, że moje plemniki latają w nanokombinezonach i nakurwiają z laserów, już bym dawno podbił ten świat.
Zgłoś
malpigaj80 2012-03-30, 23:04
to nie oryginalny podkład pamiętam że to było francuskie na początku
Zgłoś
tomii666 2012-03-30, 23:06
I po raz kolejny widzimy, kolejną dawkę czarnego humoru ...
Zgłoś
J................. 2012-03-30, 23:17 9
Szczypta sadyzmu i jest OK!

Zgłoś
Kaszysz 2012-03-30, 23:57
skąd mogę pobrać te odcinki ?
Zgłoś
pisk64 2012-03-31, 0:04

fajnie pokazany moment replikacji dna
Zgłoś
thewhitestar 2012-03-31, 0:14
I to jest bajka, a nie jakiś kurwa dragon ball
Zgłoś
Yourichi 2012-03-31, 0:22
,,Było sobie życie"
kiedyś jedna z moich ulubionych bajek
Dzięki niej uświadomiłem sobie jak ważne jest używanie wody utlenionej w razie otarć łokci czy kolan.
Piwko leci, może ktoś z młodszego pokolenia to obejrzy

@up
wara mi od DBZ
Zgłoś
dziczek91 2012-03-31, 0:23 1
oglądając teraz tą bajkę przechodziło mi przez głowę strasznie dużo głupich komentarzy, które chciałem tu wpisać przez co stwierdziłem, że jestem niedojrzały.
Zgłoś
NoobsAndBoobs 2012-03-31, 0:48
nie wiem jak Wy, ale to naprawdę jest, zajebista bajka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów