Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Bylo sobie życie
freaky • 2021-07-25, 12:18
Xiao Qiumei miała 23 lata i pracowała jako operatorka dźwigu. Pracowała, bo z impetem wyleciała ze swojego stanowiska na bruk- dosłownie.
Ta głupia pizda i influencerka podczas zabawy telefonem wypadła z zajmowanej kabiny z wysokości 50 metrów. Zdążyła rozsławić się w mediach społecznościowych filmikami, w których pokazywała kulisy swojej pracy. I tym razem skurwiałe narcystyczne geny wzięły górę i po prostu musiała zaprezentować się przed 100 tys. swoich fanów. Przytoczone przez gazetę relację świadków wskazują, że kobieta upadła na ziemię z telefonem w dłoni. Cóż, miała swoje pięć minut. Osierociła trójkę dzieci.

Zgłoś
Halman 2021-07-25, 12:22 16
freaky napisał/a:

Xiao Qiumei miała 23 lata i pracowała jako operatorka dźwigu.

Sandra Eve Francis ma 26 lat i jest aktywną rowerzystko-feministką...
Zgłoś
Payan 2021-07-25, 12:23
"prdpti3musiała" co kurwa??
Zgłoś
35i 2021-07-25, 12:24 65
23 lata, trójka dzieci i pracowała. Niezła zawodniczka. Trzeba ją pokazywać Karynom na ławeczkach.
Zgłoś
cavern69 2021-07-25, 12:35 14
Jebie fejkiem jak od "nowego ładu".
Zgłoś
Budrys2000 2021-07-25, 12:39 37
35i napisał/a:

23 lata, trójka dzieci i pracowała. Niezła zawodniczka. Trzeba ją pokazywać Karynom na ławeczkach.

A polskie lewactwo żebrze na zrzutkach na jedzenie i czynsze, bo ich przez "depresje spowodowaną nietolerancją" nikt do pracy przyjąć nie chce

Zgłoś
eenocosTy 2021-07-25, 12:49 39
Halman napisał/a:

Sandra Eve Francis ma 26 lat i jest aktywną rowerzystko-feministką...

boze jakie gowno
Zgłoś
Halman 2021-07-25, 12:51
eenocosTy napisał/a:

boze jakie gowno

ale nie chwal się że nie załapałaś kontekstu odnośnie całości
Zgłoś
żmij 2021-07-25, 13:34
freaky napisał/a:

miała 23 lata... Osierociła trójkę dzieci.

Może to jest sposób na ograniczenie liczby chinoli?

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
mygyry 2021-07-25, 13:37 21
W sumie oglądałem to dzisiaj i stwierdziłem, że nie będę tu dupy zawracał chaotycznym nagraniem na którym chuja widać.
Zgłoś
35i 2021-07-25, 14:40 3
mygyry napisał/a:

W sumie oglądałem to dzisiaj i stwierdziłem, że nie będę tu dupy zawracał chaotycznym nagraniem na którym chuja widać.

To ona miała chuja? Nie zauważyłem.
Zgłoś
Guwnojat 2021-07-25, 14:50 3
Zatrudnijmy wszystkie spierdolony z tiktoka / ig / fb / chujwi na to stanowisko
Zgłoś
Maniekem2 2021-07-25, 16:28
To jakaś karlica?
Zgłoś
Insaner 2021-07-25, 17:05
Maniekem2 napisał/a:

To jakaś karlica?

Trudno nawet stwierdzić, pewnie ryj miała podobny do kartofla ale azjatki nagrywają te filmy z mnóstwem filtrów które sprawiają że mają smukłą wręcz trójkątną twarz i wielkie oczy. Nawet na tych nagraniach z dźwigu to widać. Ta ma czoło na połowie twarzy... pewnie dolną część zmniejszyły filtry.
Zgłoś
dumad 2021-07-25, 17:09 11
chuja widać. po co takie gowna wrzucac na sadola

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów