Gościu topi w czymś gorącym felgi Wygląda zajebiście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale amelinium, przecie się tego... aaa pacz malować nie a przetopić można, niech no się tylko majster dowie.
tylko na chuj oni przetapiają kompletnie nowe felgi? Jakaś wada produkcyjna czy żeby filmik na YT mieć?
to prawda,puszczone od tyłu
nowynick napisał/a:
tylko na chuj oni przetapiają kompletnie nowe felgi? Jakaś wada produkcyjna czy żeby filmik na YT mieć?
Potrzebują odlać nową ramę do bezwypadkowego samochodu marki "niemiec płakał jak sprzedawał".
ALuminium już ładnie się topi przy 670 stopniach celsjusza. Pracowałem kiedyś przy produkcji aluminiowych części m.in. do Range Rover lub Philips, dobra fucha w zimę, w lato przejebane.
@nowynick
felgi nie są fabrycznie nowe tylko wyśrutowane (piaskowane) pewnie dlatego żeby nie zanieczyścić stopu farbą
felgi nie są fabrycznie nowe tylko wyśrutowane (piaskowane) pewnie dlatego żeby nie zanieczyścić stopu farbą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów