📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
brak chytrej baby z Poznania
Rząd steruje cenami podrobów by wpłynąć na migrację ukraińców.
zero awantur czy mordobicia, same kobiety i jeszcze sobie wyciągają te kurczaki i podają... ot całe Ukraińce. Z nimi naprawdę nie ma problemów. Problematyczni są gruzini (złodziejstwo), ormianie, kazachowie. To są dzicy ludzie bez zasad. Nie przyjechali tu pracować tylko kraść, kombinować i doić nasz kraj
Quassar napisał/a:
Dokładnie jeszcze żeby dodać pikanterii do sarkazmu:
W końcu same kobiety, a nie tylko ciemni inżynierowie bo zawsze o to był bulwers jak chodzi o emigrantów że mało kobiet xD
no pewnie, że same kobiety, bo chłopy napierdalają z kałachów, piorunów, Krabów i Himarsów w kacapstwo, w przeciwieństwie do "inżynierów" z Afryki.
Baćko nasz....
Kurwa jak zombie nad truchłem.
dontdonut napisał/a:
super <3 polacy i ukraińcy to jedna wielka rodzina
Która poderżnie ci gardło, ponieważ jesteś dobrym człowiekiem.
Ciekawe ile kurczaków w tym zamieszaniu skitrali pod pazuchą.
HenrykS. napisał/a:
Jak na razie spadła tylko jedna. I z pozdrowieniami nie od putina, a od zielenieskiego. I nie zabiła dzieci, a dwóch chłopów.
Jak ja nienawidzę ruskich troli!
Smoczoor napisał/a:
zero awantur czy mordobicia, same kobiety i jeszcze sobie wyciągają te kurczaki i podają... ot całe Ukraińce. Z nimi naprawdę nie ma problemów. Problematyczni są gruzini (złodziejstwo), ormianie, kazachowie. To są dzicy ludzie bez zasad. Nie przyjechali tu pracować tylko kraść, kombinować i doić nasz kraj
Wielce szanowny Kolego. To nie nacja kreuje Twoje podejście do zasad współżycia społecznego. Nie wrzucaj proszę wszystkich do jednego wora. Tak, tak. Uważam żebym się nie zesrał.
A polskie stare baby już nie muszą się lać o promki - taki awans cywilizacyjny nam zapewnił wspaniały rząd PIS - niech nam rządzi jak najdłużej !
dennissliwa napisał/a:
Tak szczerze to troche smutne...
smutne to jest że musimy ich utrzymywać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów