Takie polskie love story. Grudziądz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Takie polskie love story. Grudziądz
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hehehe ale jej zajebał
Grudziądz, za Niemca były tam tramwaje tylko dla Niemców i nie było awantur. Niemcy tu wrócą, bo swój kraj oddadzą iżynierą, w sumie nie mam nic przeciwko, wyciągnę papiery od dziadka z oddanej jego służby dla Wehrmachtu.
Jak karyna typa wyzywa to w babskim środowisku Luz Blus jak by nic się nie działo. Lepa na nie wyparzony pysk i raptem Dzieci tu są. Kisnę.
Fika fika a potem zdziwko że na pizde dostała xD ładny soczysty strzał piwko dla patusa w dresie za dobra akcje
Elegancko 😍
Urzekła mnie ich historia ktoś ma info o co chodzi i jak się skończyło? 🙂
Troszkę Karyne naprostował, choć jakby przekrzywił. Dogrywka niebawem, oby na hardzie.
John-Flopp napisał/a:
Jaka przyszłość. To stary chłop i głupia cipa.
No to połowiczna przyszłość 🤷🏻♂️
pazuzu napisał/a:
Urzekła mnie ich historia ktoś ma info o co chodzi i jak się skończyło? 🙂
Skończyło się wspólnym spożyciem flaszki i zalotami kolegi w brami zakończone ruchańskiem w ramach przeprosin.
[ Dodano: 2024-11-19, 16:20 ]
Zajebiste
Jestem przeciwny biciu kobiet, dzieci i ludzi.
Ale w dobie roszczeniowych, nietykalnych i bezkarnych karynek takie nagranie po prostu cieszy.
Ale w dobie roszczeniowych, nietykalnych i bezkarnych karynek takie nagranie po prostu cieszy.
Do kogo ty kurwo mówisz, pszczółko!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów