📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
za wiele się u niej nie zmieniło, strzała to nie pocisk ;P ona przeszywa i zwierz się wykrwawia, a nie otwiera jak pocisk
Widać że to jakieś murzyńskie małpy. Jedna się utopiła a druga strzałę podprowadziła.
Nie wiem o co płaczecie uśmiałem sie. piwo leci.
Nie wiem o co płaczecie uśmiałem sie. piwo leci.
I co on zrobił ze swoimi rodzicami? :/
Miejskie małpy to jeszcze gorsze szkodniki niż karaluchy, ja tam się śmieje pryz pryskaniu tych skurwieli raidem to brudas ma prawo sie smiac przy strzelaniu do malp z luku. Tym bardziej ze to w sumie efektowne
Kiedys nawet byl program na national geografic jak te malpy rozwalaja miasto. To tak jak u nas szczury albo co lepsze gołębie.
@up
Miasto małp
Jednakże to było w jakimś allahostanie, więc o tyle dobrze, może dojdzie do wojny domowej małpy-ciapaci i jakimś cudem małpki wygrają. Come on małpiszony!
Miasto małp
Jednakże to było w jakimś allahostanie, więc o tyle dobrze, może dojdzie do wojny domowej małpy-ciapaci i jakimś cudem małpki wygrają. Come on małpiszony!
Śmiejecie się ale z kolesia niezły łucznik musi być, zwróćcie uwagę jak idealnie wychwycił moment podniesienia się zwierzęcia.
Tam poluje się na małpy, tu na lisy... nic nigdy nie jest idealnie białe albo czarne.
Tam poluje się na małpy, tu na lisy... nic nigdy nie jest idealnie białe albo czarne.
Myśliwy klasy zero, przy wodopoju. W zimie pewnie ma dobre miejsce przy paśnikach.
Kocham sadistica!
Ostrzeżenie
Główny komentarz ;D
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
szymoniksto napisał/a:
polować przy ,,wodopoju" no ku*wa
Ostrzeżenie
MrYeni napisał/a:
Jakby to byli dwaj ciapaci to bym pewnie skończył śmiejąc się do łez na podłodze, ale że to niewinne małpki to mi się smutno zrobiło.
Główny komentarz ;D
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów