📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Jakby to byli dwaj ciapaci to bym pewnie skończył śmiejąc się do łez na podłodze, ale że to niewinne małpki to mi się smutno zrobiło.
a tam ładnie jebnął, piwo
to jest jedyny przypadek gdzie szkoda małp
if you know what i mean
if you know what i mean
Nie widze sensu w zabijaniu bezbronnych zwierzat dla zabawy. Piwa nie ma choc material fajny
O ile wiem to te malpy sa szkodnikami dla miejscowych ludzi.Ogladalem kiedys jakis program o tym.W jakichs kurwa Indiach czy chuj wie gdzie te malpy po prostu terroryzuja mieszkancow tworza swoje gangi kradna zywnosc roznosza choroby itp.Mieszkaja normalnie w miastach wsrod ludzi.Domyslam sie ze mysliwy musial zabijac te malpy w celu zregulowania ich populacji.Moze i smutne ale zapewne i konieczne.
Edit: Ogladalem bez dzwieku.Chuj sie smial, byc moze jednak zabijal dla zabawy, sam nie wiem
Edit: Ogladalem bez dzwieku.Chuj sie smial, byc moze jednak zabijal dla zabawy, sam nie wiem
@Sevdix smial sie z double killa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów