Ale już nie będzie, bo nie żyje. Palmdale, California
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Palmdale, California
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy oni tam mają nakaz strzelania by zabić? Przecież mogli po nogach strzelić albo jakimś gazem lub prądem go?
A po co mają ryzykować? Lepiej zabić i z głowy
Po jakich dragach czują się tak mocni, że wyskakują z tymi nożami i mieczami na uzbrojonych po zęby policjantów? Pytam bo chcę spróbować, musi być zajebiście.
ale dragow czy na gliniarzy wyskoczyc ?
Czy oni tam mają nakaz strzelania by zabić? Przecież mogli po nogach strzelić albo jakimś gazem lub prądem go?
Kiedyś było o tym głośno, że policja w usa woli strzelać aby zabić niż żeby przeżył bo jak przeżyje to może potem wytoczyć sprawę cywilną i ogólnie w chuj papierologii mają... więc aby oszczędzić czasu i pieniędzy wolą odpierdolić śmiecia na miejscu.
Co do strzelania po nogach i gazów/paralizatorów - na sadolu w chuj filmów gdzie próbowali i nie żyją bo albo nie trafili albo po paralizatorze/gazie gośc dalej napierdalał na nich jak tir we francuski tłum.
Co do strzelania po nogach i gazów/paralizatorów - na sadolu w chuj filmów gdzie próbowali i nie żyją bo albo nie trafili albo po paralizatorze/gazie gośc dalej napierdalał na nich jak tir we francuski tłum.
Nie kojarzę tych filmów, za to kojarzę np z Indii gdzie nie ma problemu, żeby strzelić choćby w stopę i obezwładnić wariata
Kiedyś było o tym głośno, że policja w usa woli strzelać aby zabić niż żeby przeżył bo jak przeżyje to może potem wytoczyć sprawę cywilną i ogólnie w chuj papierologii mają... więc aby oszczędzić czasu i pieniędzy wolą odpierdolić śmiecia na miejscu.
Wszystko zależy od sytuacji, odległości itd. Tutaj ewidentnie mieli czas i komfort strzelania w nogi. Tylko to USA... Zresztą czasem jest też kwestia tła danej postaci. Policjanci często znają swoje okolice i regularnie mają interwencje w pewnych domach gdzie np. psychol napierdala rodzinę od lat. Wtedy tylko czekają na pretekst i pyk.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów