📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardziej irytuje mnie ten rechot kierowcy, niż zachowanie kobiety. Śmieszy was, że zachowuje nadmierną ostrożność? Sam miałbym wątpliwości. Po lewej jest jakiś wyjazd, może jakaś duża budowa i ciężarówki z gruzem będą wyjeżdżać?
Geraldinio napisał/a:
Bardziej irytuje mnie ten rechot kierowcy, niż zachowanie kobiety. Śmieszy was, że zachowuje nadmierną ostrożność? Sam miałbym wątpliwości. Po lewej jest jakiś wyjazd, może jakaś duża budowa i ciężarówki z gruzem będą wyjeżdżać?
A może ktoś sra za płotem i ustawił światła żeby mógł się spokojnie wysrać... ja pierdole... trzeba być odważny... dziadku
onucek napisał/a:
A może ktoś sra za płotem i ustawił światła żeby mógł się spokojnie wysrać... ja pierdole... trzeba być odważny... dziadku
Odważni z reguły nie dożywają statusu dziadka, dlatego wybieram jednak opcję nadmiernej ostrożności.
A macie dzieci? Jeśli mi córka(5 wiosen)by powiedziała, tata stoimy bo czerwone...a ja do niej, Kochanie idziemy bo to dla kierowców, a ona dalej swoje. MAMY CZERWONE, JA STOJE. TO choćby gały srały nie ruszyłbym się (a jakbym się ruszył, byłby ryk)
Typowy wyborca PiS'u i PO.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Tresura srovidowa działa jak należy
Zamknij kurwo ryj. Jeszcze będziesz płakał że się nie zaszczepiłeś....
Lepiej w tą stronę
grubycwa napisał/a:
Zamknij kurwo ryj. Jeszcze będziesz płakał że się nie zaszczepiłeś....
Ty tak na powaznie?
Jak będzie nakaz skrętu w prawo też idzie w prawo
spike2222 napisał/a:
A macie dzieci? Jeśli mi córka(5 wiosen)by powiedziała, tata stoimy bo czerwone...a ja do niej, Kochanie idziemy bo to dla kierowców, a ona dalej swoje. MAMY CZERWONE, JA STOJE. TO choćby gały srały nie ruszyłbym się (a jakbym się ruszył, byłby ryk)
I to jest właśnie to. Nagranie wyrwane z kontekstu... A może faktycznie tam była podobna sytuacja jak ta która hipotetycznie podałeś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów