twarde lądowanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@UP
Szkoda, że aborcja nie była legalna jak cię matka z ojcem poczęli to by nam twojego idiotycznego komentarza zaoszczędziło.
Szkoda, że aborcja nie była legalna jak cię matka z ojcem poczęli to by nam twojego idiotycznego komentarza zaoszczędziło.
@UP
Idź się do swoich przypierdol, że Cię wychowali na taką marną kreaturę. Poczytałem sobie Twoje komentarze, powiedz mi - czemu w większości się do kogoś przypierdalasz? Kompleksy? Mały fiut? Chłopak Cię rzucił?
Idź się do swoich przypierdol, że Cię wychowali na taką marną kreaturę. Poczytałem sobie Twoje komentarze, powiedz mi - czemu w większości się do kogoś przypierdalasz? Kompleksy? Mały fiut? Chłopak Cię rzucił?
haha dobre człopak go rzucił, albo mu nie daje
Niemiecka precyzja...
i znowu felgi do prostowania...
C-180 - w dodatku mój prywatny chwalimy się dalej?
@ Jai
Przypierdalam się, bo jest do czego się przypierdalać.
Niestety takich niedorobionych yntelygentów jest tu pełno.
Pozdrawiam serdecznie środkowym palcem.
Przypierdalam się, bo jest do czego się przypierdalać.
Niestety takich niedorobionych yntelygentów jest tu pełno.
Pozdrawiam serdecznie środkowym palcem.
@ru_ziolo
No toś nie trafił tym razem. Tym razem to nie wiem do czegoś się przyjebał ;]
No toś nie trafił tym razem. Tym razem to nie wiem do czegoś się przyjebał ;]
ru_ziolo ty lepiej więcej nie pal, bo ci chyba mózg wyżarło. Przypierdalasz się bez powodu, jeśli masz za dużo energii to idź pod klub się z kimś napierdalać, ale na to pewnie jesteś za słaby. Za to do pyskowania w necie to jesteś odważny.
Masz racje, że jest tu pełno niedorobionych inteligentów - ty stoisz na ich czele.
Masz racje, że jest tu pełno niedorobionych inteligentów - ty stoisz na ich czele.
Jeszcze 2 tygodnie i gimbusy zaleją sadola
@wojas30
Nie, to kradzione zdjęcie z
fantasycars.com/sedans/HTML/mercedes_c36_amg_w202.html
Chwalimy się dalej?
Nie, to kradzione zdjęcie z
fantasycars.com/sedans/HTML/mercedes_c36_amg_w202.html
Chwalimy się dalej?
To był próg spowalniający
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów