Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grudzin7 napisał/a:
Tego nie da się obejrzeć tylko jeden raz
Da się, oszuście j🤬y. Ja obejrzałem tylko raz, bo to nie jest nawet śmieszne.
Na mnie tak kiedyś w kopalni ocios leciał ok 3 metrów. Pobierałem próby geologiczne i z samego dołu c🤬ałem młotkiem łupek smolący przy spągu. Orient miałem, ściana dolomitów zaczęła się przybliżać... Sp🤬oliłem, wszystko zatrzymało się po powaleniu na styk przed stopami.

Halman2 napisał/a:
Powinien jeszcze od ojca w łeb dostać za głupotę
Przecież to od ojca dostał te geny głupoty

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie