📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:58

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Darkstep napisał/a:
Pewnie parada równości...
![]()
Jesteś pewien?
I jak tu mieć jakikolwiek szacunek i tolerować bandę impotentów umysłowych, którzy myślą, że jak się przebiorą za jakieś c🤬j wi co to są tacy zajebiści i postępowi. Z nimi się nie rozmawia, do nich się powinno strzelać

Oni są przecież normalni! Są tacy jak my, co widać na obrazku wyżej. Dlaczego my, głupie homofoby nie dajemy im się hajtać i nie pozwalamy na homo-adopcje?
(

grimmjow123 napisał/a:
Nie chcę wiedzieć czego szukałeś...
Starczy wejść na jakiś onet, wp czy inne GW żeby zobaczyć artykuły z parad równości, gdzie maszerują "ludzie walczący o tolerancję i szacunek" dla swoich zboczeń
Pewnie od Palikota....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
wszystko rozumiem , ale co tam robi obroża na szyi ?? Jak to się ma do chmary k🤬sów i adidasow ?

To jest postęp, rozwój cywilizacyjny, świetlana przyszłość Europy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie