.
.
.
.
.
.
.
Szczęść Boże
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerJEBAĆ każdego, który ciśnie Kościołowi, klerowi itp. Nie podoba mi się to, co się w polskim kościele dzieje, ale 1000000x bardziej wolę Rydzyka w Maybachu, proboszcza zbierającego na nowy dzwon do parafii, a zamiast dzwona kupującego sobie Mercedesa S klasę, niż hordę rozwścieczonych muslimów. Łatwo się jedzie po kościele, katolikach bo to takie modne i na czasie. Jednak każdy kto drwi z Kościoła ma klapy na oczach. Dzięki katolicyzmowi jesteśmy teraz kim jesteśmy. Gdyby nie ta wiara, pewnie już dawno pieprzyłbym po arabsku, a mojej mamie i siostrze wylaliby kwas na twarz, bo za bardzo ją odsłoniła. Wychowałem się w silnej wierze katolickiej. Byłem ministrantem, jeździłem na oazy, co niedzielę chodziłem do kościoła, kilka lat należałem do świetlicy katolickiej mieszczącej się w kościele. Nigdy przez te lata nie spotkałem się z JAKIMKOLWIEK podtekstem erotycznym ze strony księdza do dziecka, czy dziewczyny. Dlatego chuj w dupę każdemu jadącemu po klerze, Kościele, chrześcijaństwie. Akty molestowania dzieciaków, czy seksizmu znajdą się w każdym środowisku i w każdym zawodzie. Nigdy osobiście nie spotkałem się z tym w obracając się w kręgu duchownych, jednak w pracy, czy szkole jak najbardziej. Co łatwiej podchwyci Kowalski opierdalającego schaboszczaka przy niedzielnym stole w telewizji? "Proboszcz molestował 10 letnią dziewczynkę", czy "Nauczycielka wykorzystywała 14 latka"? Jestem jak najbardziej za tym, by Polska była katolicka, nie laicka. To co się dzieje w krajach ciapackich można sprawdzić wchodząc na sadolowego harda. Wolicie widok księdza w Mercedesie, czy muslimów kamienujących Twoją żonę i ucinających głowę Twemu ojcu? Wybór pozostawiam Wam.
jak mówimy do geja, pedofila, dupka i zwyrodnialca?
.
.
.
.
.
.
.
Szczęść Boże