@Shatter, nie mogę się z Tobą zgodzić co do wstawionego filmiku, bo wszyscy wiemy, że Don Wasyl deRoma nie jest prawdziwym cyganem, a podróbką
Wstawiam dowód:
0:13-0:17
Dudeczek, gratulacje stary, złamałeś sadisticową enigmę! Tak, Shatter jest (tajnym) agentem koszernych specsłużb państwa żydowskiego i działa w PL pod pseudonimem "Szabasowa Chała". My w Związku Radzieckim dobrze znamy jego, bo wieczna jest przyjaźń agentów sowjeckich i żydowskich. Jako agent, Shatter jest opłacany przez Palikota, który płaci mu naklejkami z pokemonami (ale często zalega z płatnościami). Znam go, jako że jestem agientem Imperium Rosyjskiego (wypłate dostaję w postaci przeterminowanych antydepresantów i naturalnie, za pośrednictwem SLD) i parę razy współpracowaliśmy, oczywiście na szkodę państwa Polskiego
Wstawiam zdjęcie, które wczoraj sobie zrobiliśmy na zjeździe syjonistycznym. Proszę zachować pełną powagę i szacunek, bo to my na tych zdjęciach (od lewej: ja, Shatter i Pener, który prosił, żeby nie ujawniać, że to on)
Ale niestety będziemy musieli Shatter poważnie porozmawiać, bo po raz kolejny wstawiasz filmiki cygańskich agentów, które jawnie były oznaczone jako "Top Tajne". Jak tak dalej pójdzie, to może to być największy wyciek informacji od czasów agenta Testovirona (dla was psy Pan Łukasz
), który zdradził wiele tajemnic komunjistyczno-syjonistycznych rządów (z płynem ZIRH na czele).