Cała prawda o lizaniu dupy dla ameryki przez tuska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i po huj mi ten spierdolony łeb tutaj ? jak sobie będę chciał vlogi "polaków w hameryce" po oglądać to se wejdę na "yudupe"
Dobrze gada, ale też trochę hipokryzji. Jedzie po naszych że zapominają języka a sam ma problem z poprawnym wysławianiem się.
biedni są ludzie co muszą tak dużo palić papierosów, dobrze że je rzuciłem bo to przykry widok jak człowiek jest uzależniony od jakiejś używki
tico92 napisał/a:
i po huj mi ten spierdolony łeb tutaj ? jak sobie będę chciał vlogi "polaków w hameryce" po oglądać to se wejdę na "yudupe"
a co zazdrościsz, że zarabia 1300 USD tygodniowo, a ty 900 zł na ręke
no witajcie mnie hahaha
Typ nawija o inteligencji Amerykaninów Wiem że to pikuś ale jednak śmieszne. A co do tematu walentynek itd. Serio, tak smutno jest przez większość roku że wszelkie święta, inicjatywy żeby ludzie się uśmiechnęli i poprawili sobie nastrój. Szturchnęli żonę, wyszli z psem na długi spacer czy kurwa wrzucili 5 zł do puszki idąc z dziećmi na rynek. Niech będą te walentynki sobie niech Ci co mają kupują bo dadzą zarobić innym i jakoś to się będzie kręcić. Najgorsze jest w tym to że Polacy zapominają o naszych zajebistych słowiańskich świętach, tak jakby były gorsze. Poczytajce bo nie chce mi się rozpisywać ale np. Noc Kupały jest zawsze wypasiona. Ogniska, chlanie, panienki bez staników w wodzie itp. Byłem parę razy i walentyki przy tym mogą ssać jajca....
btw. jebany Polishdam. Mieszka w stanach i jedzie po nich od najgorszych. Niebawem daję sobie rękę uciąć będzie musiał uciekać a to wszystko przez jakieś dziecinne filmiki wrzucane do internetu. Karma to dziwka.
Zgubiłem wątek na początku, wszystkie takie inicjatywy popieram!
btw. jebany Polishdam. Mieszka w stanach i jedzie po nich od najgorszych. Niebawem daję sobie rękę uciąć będzie musiał uciekać a to wszystko przez jakieś dziecinne filmiki wrzucane do internetu. Karma to dziwka.
Zgubiłem wątek na początku, wszystkie takie inicjatywy popieram!
Słuchanie tych opowieści było dla mnie żałosne. Życie tego faceta musi być straszne, 20 lat żyje jedyny mądry wśród debilów, ciekawi mnie jak on to wytrzymuje.
@up beznyny po jajcach.
spoko gada, też mam takie zdanie o hamerykaninach bo miałem okazje ich poznać
hardkorowy koksu na spadkach?
A M E R Y K A N Ó W a nie Amerykaninów.... boże widzisz i nie grzmisz
Mimo, że po polsku nie umie poprawnie mówić to ogólnie ma rację, także zluzujcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów