Nie ma cycków ale i tak jest zajebiste.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Nie ma cycków ale i tak jest zajebiste.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ukraincy oddali swój arsenał jądrowy w zamian za nie naruszalność granic, to teraz mogą sobie umowami dupę podcierać. Jak się nie myślało, tylko wierzyło w obietnice, to teraz płakać mogą i mówić, że Ruscy nie mogą anektować krymu i wschodniej ukrainy. Mogą, bo nikt nic im nie zabroni.
Gdyby tą atomówke wydupczyli w ukraine to w swoim sosnowcu byś odczuł skutki matole
@up
niekoniecznie
największy poziom promieniowania w polsce i na świecie* był generalnie w latach 50-60 podczas największych/najliczeniszych testów atomowych (w tym car bomba, która jest "aż za silna i za duża aby miała militarne zastosowanie") i świat nie zginął
nie wiem czemu czarnobyl w Polsce został aż tak nagłośniony, owszem okolice miejscowości "czarnobyl" (i na północ) zostały skażone mocno (no bo blisko wycieku w końcu)
także jeśli byłyby pojedyncze wybuchy jakieś 500km+ od granicy, to poziom promieniowania by nie wzrósł zauważalnie
no chyba żeby lwów by dostał , albo całe arsenały by poszły to też byłoby nieciekawie
*na świecie zależy gdzie, ostatnio zapewne w pobliżu fukishmy są "duże dawki" w glebie około czarnobyla, i w miejscach nuklearnych testów
btw nie wiem czemu nigdy nie słyszałem o jakiś skażeniach w ameryce, a to oni najwięcej zrobili prób (w tym mnóstwo w
dla ciekawych filmik z detonacjami nukleranymi na przestrzeni lat 1945-98
youtube.com/watch?v=cjAqR1zICA0
niekoniecznie
największy poziom promieniowania w polsce i na świecie* był generalnie w latach 50-60 podczas największych/najliczeniszych testów atomowych (w tym car bomba, która jest "aż za silna i za duża aby miała militarne zastosowanie") i świat nie zginął
nie wiem czemu czarnobyl w Polsce został aż tak nagłośniony, owszem okolice miejscowości "czarnobyl" (i na północ) zostały skażone mocno (no bo blisko wycieku w końcu)
także jeśli byłyby pojedyncze wybuchy jakieś 500km+ od granicy, to poziom promieniowania by nie wzrósł zauważalnie
no chyba żeby lwów by dostał , albo całe arsenały by poszły to też byłoby nieciekawie
*na świecie zależy gdzie, ostatnio zapewne w pobliżu fukishmy są "duże dawki" w glebie około czarnobyla, i w miejscach nuklearnych testów
btw nie wiem czemu nigdy nie słyszałem o jakiś skażeniach w ameryce, a to oni najwięcej zrobili prób (w tym mnóstwo w
dla ciekawych filmik z detonacjami nukleranymi na przestrzeni lat 1945-98
youtube.com/watch?v=cjAqR1zICA0
co do filmu to nie trafiony...nawet bardzo, poroszenko i waldemar nie mówią po polsku przecież
Tam giną ludzie. Nie czarnuchy czy ciapate albo cygany, ale ludzie. Na dodatek Słowianie. W imię geopolitycznych przepychanek biznesowych. Bawi Cię to, złamasie? Co innego konflikty w Syrii, Czadzie, Afganistanie czy Sudanie albo Somalii, z tego można się pośmiać. Ale nie z cierpienia prawdziwych ludzi.
Pomijając oczywiście banderowskie kurwy i brudasów z Kaukazu wspierających drugą stronę, ci niech się wybijają nawzajem.
Pomijając oczywiście banderowskie kurwy i brudasów z Kaukazu wspierających drugą stronę, ci niech się wybijają nawzajem.
@pinkie222
Nie, tam nie giną ludzie, giną banderowcy i azjatycka swołocz z Moskwy. Niech się zabijają wzajemnie.
Może po wojnie, jak już banderowskie kurwy i potomkowie Moskali wymrą wkońcu Ukraina stanie się normalnym państwem.
Nie, tam nie giną ludzie, giną banderowcy i azjatycka swołocz z Moskwy. Niech się zabijają wzajemnie.
Może po wojnie, jak już banderowskie kurwy i potomkowie Moskali wymrą wkońcu Ukraina stanie się normalnym państwem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów