Filmik po angielsku, ale mówią bardzo wyraźnie używając podstawowych słów(przynajmniej tak mi się wydaje), więc łatwo zrozumieć. Proszę się nie obrażać, materiał zamieszczony w celach humorystycznych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Filmik po angielsku, ale mówią bardzo wyraźnie używając podstawowych słów(przynajmniej tak mi się wydaje), więc łatwo zrozumieć. Proszę się nie obrażać, materiał zamieszczony w celach humorystycznych.
To fajnie miał, mi nie dali się nawet wypisać z jebanej religii w liceum (18 miałem), jak frajer jako jedyny nie sfałszowałem podpisu rodziców, przynajmniej nie od razu.
Piwo, zanim sie zacznie
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
'cala prawda o kosciele katolickiem' blablabla, calusienka kurwa prawda. Bez ogladania wiem, ze to bedzie nieobiektywna krytyka kosciola, a nie 'cala prawda o kosciele katolickim'. Za bezczelne klamstwo, nie ma piwa.
Murm napisał/a:
'cala prawda o kosciele katolickiem' blablabla, calusienka kurwa prawda. Bez ogladania wiem, ze to bedzie nieobiektywna krytyka kosciola, a nie 'cala prawda o kosciele katolickim'. Za bezczelne klamstwo, nie ma piwa.
No, zaczyna sie
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
No to mam dla was propozycje, przejdzcie na islam, albo pozostancie ateistami, muzułmanie dzięki temu was wyjebią w dupę... Dziękuje i nie pozdrawiam (aha, bycie ateistą to jest w chuj lewicowe... wiec pierdolcie się)
Zajebiste ,szkoda tylko że całość Louis C.K. bezwstydnie zerżnął z South Parku.
Materiał humorystyczny do polityki i religii
Samudaripen napisał/a:
Materiał humorystyczny do polityki i religii
Tutejsi moderatorzy mają syndrom zbyt małego penisa i rekompensują sobie to władzą. Wywalają tematy tam gdzie im się podoba.
Oho, zaczyna się, lecę po popcorn i colę, bo będzie śmiesznie w komentach
Dobra, a kiedy kurwa zrobią coś o zjebanym islami i innych zjebanych religiach? Bo tylko jebanie tylko o chrześcijaństwie robi się już nudne i nie jest tak śmieszne jak kiedyś. Chyba, że się boją akcji z francji....
Lech1111 napisał/a:
To fajnie miał, mi nie dali się nawet wypisać z jebanej religii w liceum (18 miałem), jak frajer jako jedyny nie sfałszowałem podpisu rodziców, przynajmniej nie od razu.
Mi wmawiali że tak nie wolno a ksiądz który mnie "uczył" wiedział że nie wierzę i chciał mnie upierdolić. Wychodził mi but na półrocze z religii i żadna z tych zasranych starych pizd w szkole nie chciała mi pomóc z tym jebanym pedofilem, wszyscy łącznie z dyrektorką mówili mi że się nie da. Wystarczył jeden telefon do kuratorium i na drugi dzień nagle cudownie znalazły się deklaracje. Wypisałem się w trybie kurwa-natychmiastowym a ksiądz dostał ode mnie kopa w dupsko, jebany mały pulpet
Matko bosko, papierza obrarzajo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów