Nasz kolega sam przekonał się jacy są czarni Five Dolar Ku**a!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chrześcijańskie czarnuchy go wyruchały - koniec fazy początek realu
Hmm pojęcie kwadratury zbyt skomplikowane, no i 30 x 30 - nooo rzeczywiscie ile to moze być pewnie ze sto milionów
up jestem ekspertem, 60
Dobrze usłyszałem? że droga mu ciągnie? rzeczywiście na fazie...
Czarnuch mówi że nienawidzi kapitalizmu, a za chwilę łapy po dolary wyciąga...
Nazwanie czarnucha człowiekiem to chyba najgorsza obelga jaką można powiedzieć białemu, jeśli Faza woli muzułmanów od czarnuchów to znaczy że to mniej warte od gówna, tyle w temacie.
tak jak opisuje faza chyba jest w każdym kraju turystycznym, za wszystko trzeba płacić, ale z tego co mogę porównać ludzie z Afryki rzeczywiście są w czołówce pod względem nachalności.
Woli muslimów? to niech spierdala - kawał gnoja!
Straciłem niepotrzebnie czas na oglądanie śmiecia
Straciłem niepotrzebnie czas na oglądanie śmiecia
No tak, jedź do obcego kraju bez kasy i zwalaj na ludzi, że nie chcą ci za darmo pomagać. Powinien wiedzieć, że trzeba liczyć przede wszystkim na siebie, jest przecież dorosłym mężczyzną. No, ale lepiej się żalić jak mała dziewczyna, jacy to źli murzyni - nie dali mi jeść.
Fajnie się swojego czasu oglądało Miszę, a Faza nadal przykuwa, ale ten "gypsing", ta roszczeniowa postawa wzbudza we mnie tylko odrazę.
Fajnie się swojego czasu oglądało Miszę, a Faza nadal przykuwa, ale ten "gypsing", ta roszczeniowa postawa wzbudza we mnie tylko odrazę.
baltazarrr napisał/a:
No tak, jedź do obcego kraju bez kasy i zwalaj na ludzi, że nie chcą ci za darmo pomagać. Powinien wiedzieć, że trzeba liczyć przede wszystkim na siebie, jest przecież dorosłym mężczyzną. No, ale lepiej się żalić jak mała dziewczyna, jacy to źli murzyni - nie dali mi jeść.
Jeżeli przed wykonaniem jakiejś akcji dasz znać, że oczekujesz pieniędzy to jest to normalna sytuacja, a jeżeli wykonasz kilka przysług i dopiero na koniec powiesz "teraz to ty mi musisz zapłacić za to wszystko, za co nie chciałem od Ciebie pieniędzy" to jesteś zwykłym naciągaczem i nikt ci płacić nie musi...
Zgadzam sie z @baltazarrr, koles wbija do roznych ludzi i oczekuje, ze go ktos bedzie za darmo goscil. A moze dla tego murzyna bylo oczywiste to, ze jak sie z kims dzielisz to ktos placi, co kraj to obyczaj, ale nie ten sobie ubzdural ze on ma plecaczek to teraz wszyscy niech sobie od ryja odejma i jemu dadza. Jak go nie stac to niech siedzi w domu i sobie odlozy a nie zebra po ludziach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów