Zastanawiające były nagłe komunikaty o wykorzystywanych plikach cookie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Cytat:
Zastanawiające były nagłe komunikaty o wykorzystywanych plikach cookie
A mówi Ci coś termin "zmiana prawa"? Zgaduję że nie ma potrzeby oglądać, skoro się na tym nie znasz...
mesiash napisał/a:
A mówi Ci coś termin "zmiana prawa"? Zgaduję że nie ma potrzeby oglądać, skoro się na tym nie znasz...
Zmiana prawa to jedno a po co to już ciekawsza sprawa
ja tam nie widzę w tym nic złego. A jeśli nie podoba Ci się, że dostajesz spersonalizowane reklamy, to zawsze możesz sobie ciasteczka usunąć i po problemie. Wielkie mi coś : P
no i w końcu mi ktoś wytłumaczył o co kaman z tym.. piwko!
NoScript (blokowanie skryptów ze stron innych niż ta, na którą wchodzimy) + AdBlock (wycina reklamy, LikeBox'y z Facebooka, itd) do FireFox i mogą sobie zapisywać co chcą.
Od kilku lat nie widziałem całego tego syfu, który jest na stronach.
Od kilku lat nie widziałem całego tego syfu, który jest na stronach.
Miisiek89 napisał/a:
Kurwa.. Od kilku dni wszędzie widzę reklamy biur podróży
Nie szpanuj tak.
mam adblocka i nie widzę żadnych reklam. przy moim słabym łączu 1,3 (na 2 kompy) adblock jest konieczny bo z reklamami strony wczytuje o połowę dłużej
ja nie zaakceptowalem tych cookies do tej pory, troche wkurwia to powiadomienie na górze, ale chuj Szach mat.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów