📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kolejny gówniany polityczny gniot na sadisticu. Mało tego jest na innych portalach, że trzeba wkurwiać ludzi na sadisticu?!
PS A dla gościa z truskawkami sam bym z chęcią przyjebał. Co to kurwa jest Bangladesz, że stajesz gdzie Ci się podoba z jakimś zapyziałem straganem?! A tak w ogóle to wielki kutas w dupę dla miłościwie nam panującym.
PS A dla gościa z truskawkami sam bym z chęcią przyjebał. Co to kurwa jest Bangladesz, że stajesz gdzie Ci się podoba z jakimś zapyziałem straganem?! A tak w ogóle to wielki kutas w dupę dla miłościwie nam panującym.
Te kurwy tak skłóciły naród że nie ma co liczyć na jakikolwiek przewrót ani obalenie tego chlewu.
Tak tak czas ich wypierdolić z koryta i wyjść na ulicę, słyszałem, że 23 marca na facebooku deklarowało się 15 000 osób na pochód antyrządowy na miejscu było może 300-400 osób bo zimno i w ogóle ale zawsze warto pohałasować w sieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów