📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
nie czas spierdalać za granice tylko czas w końcu wypierdolić ich od koryta, polacy to jebane dające się ruchać pizdy i tyle, kiedyś jeszcze mieliśmy jaja żeby wyjść na ulice przeciwko komunie jak się wszystkim wydawało, dziś dostajemy w pizde przez bande tumanów którzy świetnie się rozgościli za przyzwoleniem ciemnych mas
@up
megabrowar dla Ciebie. Byliśmy kiedyś najwaleczniejszym narodem, inni srali w gacie na myśl o walce z Nami a teraz kurwa boimy się odezwać jak źle się dzieje w Naszym własnym domu. Wymordowali Nam inteligencję całą to nie znaczy, że do końca życia mamy być bezbronnymi, tchórzliwymi tumanami.
Tacy się urodziliśmy, ale do kurwy nędzy nie umierajmy tacy
megabrowar dla Ciebie. Byliśmy kiedyś najwaleczniejszym narodem, inni srali w gacie na myśl o walce z Nami a teraz kurwa boimy się odezwać jak źle się dzieje w Naszym własnym domu. Wymordowali Nam inteligencję całą to nie znaczy, że do końca życia mamy być bezbronnymi, tchórzliwymi tumanami.
Tacy się urodziliśmy, ale do kurwy nędzy nie umierajmy tacy
Tak spierdalajcie z tego kraju przecież lepiej być postrzeganym za murzyna za granica. Wszyscy przecież kochają imigrantów
Nic, tylko wypierdolić ich za gra...
Wróć.
Na przymusową reedukację - do szwalni, pralni i produkcji koszy na śmieci, za 1600 brutto.
Wróć.
Na przymusową reedukację - do szwalni, pralni i produkcji koszy na śmieci, za 1600 brutto.
PilotInternetu napisał/a:
Tak spierdalajcie z tego kraju przecież lepiej być postrzeganym za murzyna za granica. Wszyscy przecież kochają imigrantów
Tobie gratulujemy wyboru pozostania tanią dziwką roboczą i internetowego pro-patriotycznego napinactwa:)
s03.tvinterpolonia.org/?p=10001012 polecam film... na poczatku mala wstawka leci a za chwile ładuje się całość
PilotInternetu napisał/a:
pewnie masz 16 lat i bierzesz od starych hajs na lody... zobaczymy jak będziesz śpiewał jak przyjdzie Ci utrzymywać się samemu cwaniaczkuTak spierdalajcie z tego kraju przecież lepiej być postrzeganym za murzyna za granica. Wszyscy przecież kochają imigrantów
Nie nie błoje się
@Kreet
a co, to Kaczor jest przy władzy teraz? To Kaczor takie jaja robi?
Uwielbiam ludzi, którzy chuja wiedzą o kraju i tylko Kaczyński...
a co, to Kaczor jest przy władzy teraz? To Kaczor takie jaja robi?
Uwielbiam ludzi, którzy chuja wiedzą o kraju i tylko Kaczyński...
Ja już spierdoliłem i... władza wszędzie jest podobna, to tylko ludzie biorą więcej spraw w swoje ręce, więc mają inaczej
Chciałbym tych klownów się pozbyć ale to nie możliwe. Jesteśmy skazani na dziadostwo
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów