📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
za Pana Jeżusia zawsze piwo !
Żałosne gówno
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Kurwa, ja myślałem, że jeż w dziurze siedzi a to jego "włosy".
Ogólnie chujnia, dla lewaków satanistów z max. 4 klasy pedałówy.
Ogólnie chujnia, dla lewaków satanistów z max. 4 klasy pedałówy.
Są rzeczy, które są tak chujowe, że są po prostu śmieszne.
Są rzeczy, które są tak głupie, że też można się z nich pośmiać.
Ale to gówno jest po prostu płytkie i beznadziejne.
Są rzeczy, które są tak głupie, że też można się z nich pośmiać.
Ale to gówno jest po prostu płytkie i beznadziejne.
Czasem takie tandetne z pozoru animowane filmiki są zajebiste i mają drugie, albo i trzecie dno (np. Git Produkcja opanowała tę sztukę do perfekcji), ale to jest po prostu gówno. Rzadkie, śmierdzące i obfite gówno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów