o tagowaniu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Cytat:
Ja pierdole kretyntagi :: dupa :: gówno :: jak było :: hard :: sadol :: tag :: otagowanie :: jak ::
Hehe jakie to wyjątkowo dobrze trafione
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Może przeceniam ludzi, ale chujowe otagowanie jak najbardziej było trafnym zagraniem przy takim obrazku. To się chyba nazywa sarkazm, ale nie poznałem jeszcze takich słów w podstawówce.
No chyba rzeczywiście do podstawówki chodzisz, skoro dałeś się złapać na tak nędzny trolling.
Farmerx napisał/a:
@Up
No chyba rzeczywiście do podstawówki chodzisz, skoro dałeś się złapać na tak nędzny trolling.
Trolling to jest wtedy gdy ludzie z twojego otoczenia częstują cię cukierkami i ciastkami.
Wiedzą, że psychiczni ludzie potrzebują pomocy.
Brakuje tylko podpisu pod tym obrazkiem, "Jak było to do usunięcia" najlepiej czcionką 2 tak aby kurwa nie dało się przeczytać.
Utworzyłem posta, który mówi właśnie o zjebanej "tagowiarce", cokolwiek nie wpiszę i tak już było. Żal dupę ściska. Niestety mój post jak szybko powstał, tak szybko został usunięty, widocznie kogoś oczka zapiekły
Farmerx napisał/a:
@Up
Od razu mnie rozgryzłeś, postawię Ci piwo, lepiej?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów