Parkiet zamortyzował upadek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Parkiet zamortyzował upadek
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ra0mir napisał/a:
Ale komuś chuja porysuje...
Uszkodzony przedni ząb bardziej czuć przy całowaniu niż lodzie.
Cytat:
Uszkodzony przedni ząb bardziej czuć przy całowaniu niż lodzie.
Sothis wie co pisze
Całe życie opierdala kumplom berło z uszkodzonymi jedynkami
Można by jej jedynki wyjebać do końca. Nie musiała by „paszczu” otwierać do polerowania berła.
Jeśli brak jedynek pozwala Ci na włożenie całego kutasa, to współczuję twojemu chłopakowi
Bo rozmiarem raczej nie grzeszysz
KonioBijca napisał/a:
Ząbki wyjebało, ale nosek i broda nawet ani śladu po upadku na ryj. Jebie fejkiem, jak cały SrikSrok...
Mój syn kilka lat temu wypierdzielił się na gębę bo biegał po podwórku jak pojebany... Miał wtedy niecałe 4 lata. Jedynki ukruszył dokładnie tak samo, w piękny półksiężyczek, a na facjacie ani śladu, a wywalił się na kostce brukowej. Na szczęście to były mleczaki, dentysta powiedział, że nic mu nie będzie, teraz ma stałe i jest ok. Do dziś na kostce porusza się góra truchtem...
RoBoTRoN napisał/a:
Mój syn kilka lat temu wypierdzielił się na gębę bo biegał po podwórku jak pojebany... Miał wtedy niecałe 4 lata. Jedynki ukruszył dokładnie tak samo, w piękny półksiężyczek, a na facjacie ani śladu, a wywalił się na kostce brukowej. Na szczęście to były mleczaki, dentysta powiedział, że nic mu nie będzie, teraz ma stałe i jest ok. Do dziś na kostce porusza się góra truchtem...
też komuś chuja porysuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów