📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a ona kurwa na pewno nie zagląda do kieliszka...
typ ma nos który z niejednego pieca jadł...
typ ma nos który z niejednego pieca jadł...
Ona myślała że se życie ułoży. Nie wywnioskowała nic a nic patrząc na ryj tego jegomościa. A jaki ma ładny nosek
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
To już wiem, po kim Halman ma, to co ma
ale ty kurwa jesteś płaski jak ziemia...
Halman napisał/a:
ale ty kurwa jesteś płaski jak ziemia...
Nos jak hamulec od karuzeli. Dzikie węże nakurwia
Łap piwo
Gruba, brzydka, widać, że sama chleje, o jak mi przykro, że prosie sobie życia nie u łoży i nie spierdoli porządnemu facetowi jego życia. Może oni wszyscy chlali bo z tą maciorą na trzeźwo się nie da???
Kiedyś to były dokumentalne seriale, samo życie , jak u tego powyżej obgadywanego
sama łoi tylko nie codzienne jak bokser tylko co 4 dni przez 3 dni
Matka polka.
Myślałem że to kabaret bo się chłop za babę przebrał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów